Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Age of Empires Geliştiricileri Age of Mythology'yi Unutmadıklarını Söylüyor

 
Age of Empires geliştiricileri şu anda serinin yeni oyunu Age of Empires IV ile meşgul. Bu sonbaharda çıkış yapması planlanıyor. Ayrıca Age of Empires II: Definitive Edition ile Age of Empires III: Definitive Edition'a da bu yıl yeni içerikler gelecek.
 
Age of Empires'ın fantastik spin-off serisi Age of Mythology de unutulmuş değil.
 
Age of Empires kreatif direktörü Adam Isgreen, "Daha önce söyledim, yine söylüyorum. Age of Mythology'yi unutmadım." diye belirtti.
 
"World's Edge'deki kimse Age of Mythology'yi unutmadı. Relic Entertainment'ta da kimsenin Age of Mythology'yi unuttuğunu sanmıyorum. O yüzden her zaman dediğim şeyi söyleyeceğim ve o da beklemede kalın. Age of Mythology'yi unutmadık. Seriyi seviyoruz. Yokmuş gibi davranmıyoruz."
 
Adam Isgreen daha önce de "Geriye dönüp mit ile neler yapabileceğimize bakacağız. Çünkü miti seviyorum, geride bırakmayacağız, ne yapmamız gerektiğini bir şekilde çözeceğiz." demişti.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak PCGamesN Age of Mythology Age of Empires Extended Edition Microsoft Steam PC
Age of Empires II ve III Definitive Edition için Yeni İçerikler Yolda Ghost Recon Breakpoint için Bu Yıl İki Büyük Güncelleme Yayınlanacak
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

ezicioyuncu

11.4.2021 19:18:52

0
2003 ocakta yeni bir bilgisayar aldığımda yanında orijinal 2 cd olarak vermişlerdi. Oynadığım en güzel strateji oyunudur kendisi.

BSC Misafiri

11.4.2021 18:30:17

0
aom güzel oyundu ama son kısımlarına doğru biraz sıkılmıştım. senaryo olarak başarılı değildi

BSC Misafiri

11.4.2021 18:30:04

0
Benim için empiresden çok daha iyi olan oyun. Nations da düşünülmeli.

Settlers

11.4.2021 11:19:54

+1
Age of Myhology'nin remaki ya da yenisi yapılsa keşke. İtiraf edeyim, tüm Age of serisinde en fazla oynadığım oyundur. :)
quote:

Orjinalden alıntı: Aksel123 Relic eski serilerine biraz daha baksa keşke Company of Heroes ve Dawn of War serileri yetim mi azda onlara bakın Dawn of War 3 için yeni içerik çıkarın en kötü dlc falan getirin yıllardır Company of Heroes 3 bekliyoruz.
DoW3 için DLC geleceğini sanmam. Maalesef çok kötü eleştirildi oyun ve maalesef 2. oyuna yaklaşamadı bile. İlk iki oyunun harmanı bir şey olsa (rts ve rpg bir arada) tadından yenmezdi. 4. oyun çıkar mı bilinmez, ama çıkarsa umarım bir ders alırlar.

Funder

11.4.2021 10:43:46

0
Pentium 4 bilgisayar aldık kanka age of mitolojiyi kaldırıyor, sizin p2 anca age of 2yi açar...

RealArek

11.4.2021 10:39:25

+1
Relic eski serilerine biraz daha baksa keşke Company of Heroes ve Dawn of War serileri yetim mi azda onlara bakın Dawn of War 3 için yeni içerik çıkarın en kötü dlc falan getirin yıllardır Company of Heroes 3 bekliyoruz.

Tabaal

11.4.2021 10:38:41

+1
Çocukluğumda senaryo modunu oynarken çok eğlendiğim oyundur kendisi. Bunun üzerine düşünülecek çok şey yok aslında. Önce Empires serisi gibi çocukluğumuzun oyunu olan Age of Mythology Definitive Edition versiyonunu çıkarsınlar :D Sonrasına sonra bakarız
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Age of Mythology: Extended Edition
+ TAKİBE
AL
6 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız