Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

AC: Black Flag'i Sekiz Farklı Stüdyo Geliştiriyor


    Şimdiye kadar bir oyun için birden fazla yapımcı stüdyosunun bir araya gelip geliştirme işlemini yapmamlarına şahit olmuştuk. Fakat oyun dünyasında bu haber bir ilk olabilir.
 
    Ubisoft'un oyun yönetmenlerinden Jean Guesdon'un yaptığı açıklamalara göre Assassin's Creed IV: Black Flag için sekiz farklı stüdyo bir araya geldi. Guesdon'un belirttiklerine göre oyunun ana kısmı Ubisoft Montreal tarafından geliştiriliyor. Fakat Ubisoft Montreal'e singleplayer bölümünün gelişim kısmında Ubisoft Singapore, Ubisoft Sofia ve Ubisoft Québec yardım ediyor
 
    Tüm bunlara ek olarak Ubisoft Annecy ile Ubisoft Bucharest de yoğunluklarını Assassin's Creed IV: Black Flag'in multiplayer kısmına adamış durumda. Bu altı firmanın haricinde Ubisoft Kiev ve Ubisoft Montpelier de ufak yapımcı takımlarıyla birlikte her iki tarafa da destek sağlıyor.
 
Ne diyelim, etkileyici...

Bu haberin bağlantısı
URL
Ubisoft Assassin's Creed PC PS3 Xbox 360 PS4 Action
Remember Me Yeni Nesil İçin Hazırlanmıyor SimCity'nin Online Altyapısı Oyuncuları Kızdırdı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Project Scorpio

6.3.2013 23:38:20

0
AAA kalite oyun olduğu her halinden belli.

EzioAuditore_

6.3.2013 20:29:38

0
Assassin's Creed III de 3 senedir geliştiriliyordu ama gördük. Umarım bu sefer daha güzel bir oyunla gelirler. Ümitliyim.

Sir Maximus is BACK

6.3.2013 15:41:13

0
O kadar emekten,çabadan sonra fiyasko olmayacak,hatta çok başarılı olacak.

DeliKulaBey

6.3.2013 10:57:29

0
tam okumadım lakin sanırım online kısmında gemi savaşları da olacak ve olmaması zaten saçmalık olur ki bu yüzden alanında ilk olarak sadece multi olarakta ilgi görebilir. düşünsenize detayları iyi düşünülürse harika bir multi deneyimi olur.

patriotic*

6.3.2013 10:28:07

0
Oyun adam gibi olmadıkça isterlerse 80 stüdyoya yaptırsınlar. Umarım eski tadı bozulmadan güzel bir oyun çıkar karşımıza.

Frozen Grenadier

6.3.2013 02:07:34

0
quote:

Orijinalden alıntı: digimon52 @Cpt. Price düsmanlarin her oyunda ekmek kuyrugu bekler gibi adama saldirmak icin sira bekliyor. sanki 3´cü sinif karate filmi gibi. yada erkekenis teker teker gelin dercesine :D grafik ,oynanabilirlik tamam, ancak yapay seka daha iyi olsa ve script az kulansa iyi olur kendi adima konusuyorum.
İyi hoş güzelde hepsi bir anda saldırsa sen daha defans yapamadan ölür gidersin. gerçekçi olur ama oyun zevkini öldürür bana göre.

2K

6.3.2013 01:45:06

0
1 senede yetiştirmek için her şeyi yapıyorlar.Revelations da da bu kadar olmasa da bir sürü firma çalışmıştı bana göre serinin en kötü oyunuydu.Ben AC'yi senaryosu için oynayan biriyim baktım her sene uzatmak için senaryo'yu sapıttırıyorlar yok yan hikaye olayına falan kaydılar seriyi gözümde bitirir çeker giderim.

digimon52

6.3.2013 01:18:39

+1
@Cpt. Price düsmanlarin her oyunda ekmek kuyrugu bekler gibi adama saldirmak icin sira bekliyor. sanki 3´cü sinif karate filmi gibi. yada erkekenis teker teker gelin dercesine :D grafik ,oynanabilirlik tamam, ancak yapay seka daha iyi olsa ve script az kulansa iyi olur kendi adima konusuyorum.

Frozen Grenadier

6.3.2013 00:56:20

+1
Tek stüdyoya 2 yılda 1 güzel oyun yaptıracağına 8 stüdyoya 6 ayda yaptırıyor Hani millet saçmalıyorda yok cod gibi oldu yok her yıl ac yok bilmemne. Oyun güzel olduktan sonra oynanabilirlik ve en önemlisi senaryosu güzel olduktan sonra isterse ayda 1 çıksın yinede alır oynarım. Ayrıca oyunların grafikleriyle ilgili konularda grafiğin bir önemi yok önemli olan oynanabilirlik diyen kesim neden cod ve ac haberlerine gelip hersene aynı grafik motoru cart curt diye serzenişte bulunuyor bunuda anlamıyorum. hani grafik değildi sizin için önemli olan hani oynanabilirlikti????

Enes Eyibil

6.3.2013 00:36:26

0
eee para pok gibi akiyor nasilsa yetiştirilsin oyun satar

digimon52

6.3.2013 00:33:14

+1
oyun bittik´den sonraki jenarik kismi bittmek bilmicek desenize :( sonuna birde gizemli video koymasalar bari Ac3´deki gibi
  • 1
  • 2
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Assassin's Creed IV: Black Flag ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
117 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız