Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

SimCity'nin Online Altyapısı Oyuncuları Kızdırdı


    Aslında singleplayer odaklı bir simülasyon oyunu olsa da, EA'in oyuncuları Origin'e çekme çalışmamlarının kurbanı haline gelerek online DRM sistemiyle piyasaya sürülen SimCity adına oyuncular sinirlenmeye başladı. Amerika çıkışını yapan oyunun online altyapısının yetersizliği epey tepki çekti.
 
    Alınan raporlara göre oyuncular SimCity'nin tek kişilik modunu oynamak için bile saatlerce online kuyruklarda bekliyor ve oyuna girmeyi başarsalar da kısa süre içerisinde sunucudan kopma hatasıyla birlikte ayrılıyorlar. Hatta durumdan etkilenen sadece SimCity'nin sunucuları değil. Reddit, NeoGaf gibi sosyal mecralarda paylaşılanlara göre SimCity'nin yoğunluğu sayesinde EA'in Origin servisi bile anlık çökmeler yaşıyor.
 
    Şu an için konuyla ilgili ne Maxis'ten, ne de Electronic Arts'tan bir açıklama gelmiş değil. Fakat sinir katsayılarının bu Cuma günü oyunun Avrupa çıkışıyla birlikte yükseleceği kesin.

Bu haberin bağlantısı
URL
Electronic Arts Maxis SimCity SimCity V
AC: Black Flag'i Sekiz Farklı Stüdyo Geliştiriyor Thief'ten İlk Görüntüler Ortaya Çıktı!
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

RISC64

6.3.2013 22:14:17

0
Oyunun Crackli versiyonunu yapmayı başarabilirlerse ozaman satın alırım oyunu. Ben yazlıkta yazın keyif yaparken oynayamayacakmıyım bu oyunu ?

byhtk

6.3.2013 18:27:12

0
bu nedir ya 250 kb ile indiriyom bi bf3 oynatmadılar güncellemenin boyutuda büyük 6 gb nası inecek

itachi237

6.3.2013 17:48:05

-1
herkesi DICE'ın oyunları haricindeki ea oyunlarını orjinal almamaya teşvik ediyorum arkadaşlar.

michael01

6.3.2013 11:55:53

0
beta aşamasındaki programdan ne bekleyebiliriz ki?

2K

6.3.2013 01:42:42

0
Origin gerçekten sorunlu aslında öyle bir şey olmadığı hale hesabınıza başka biri giriş yaptı diye uyarı verip adamı korkutmalar , düzgün bir güvenlik sistemi olmaması SteamGuard gibi , arada bağlanmaması en büyüğü de Steam de 2.5 mb ile indirirken Originde 250 KB ile indirmek.EA uğraşma bu işlerle bırak Steam halletsin.

MantarTheGreat

6.3.2013 01:24:39

0
SimCity ?@simcity Some servers are seeing a lot of traffic. Good news: you can choose any of our servers to play on. If one is busy, hop on another to play. Origin ?@OriginInsider We’re making changes to prevent further issues, and are confident that Origin will be stable for international launches later this week. Origin ?@OriginInsider Due to the high demand for SimCity, Origin has experienced delays impacting a small percentage of users. We’re working non-stop to resolve. Ocean Quigley ?@oceanquigley Hi everybody, sorry that Origin is preventing you from playing #SimCity. It's extremely vexing. Sorun büyük gibi... Yeni bir diablo 3 olamayacağı kesin ama.

BSC Misafiri

6.3.2013 01:23:22

0
bıktım usandım bu EA'nin aptallıklarından...yeter be kardeşim! başlarım Origin'ine!...şunu adam akıllı raflara sürün...sçarım şarap çanağınaaa!!!... ne bu be?!...hakediyor EA!...

aykut291

6.3.2013 00:56:51

+1
EA farkı işte hiç şaırtmıyor beni artık
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
SimCity
+ TAKİBE
AL
46 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız