Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Assassin's Creed Black Flag Remake Geliyor: İşte İlk Detaylar!

 
 
Assassin's Creed serisiyle ön plana çıkan Ubisoft yeni bir remake hazırlığında gibi görünüyor. Kotaku tarafından yayınlanan bir raporda, Ubisoft'un Assassin's Creed IV: Black Flag'in yeniden yapım sürümü üzerinde çalıştığı iddia ediliyor. Bu haber, korsan temasını işleyen bir diğer proje Skull & Bones'un sorunlu geliştirme süreci sırasında ortaya çıkıyor. 
 
İlk detaylar ortaya çıktı
 
 
 
Seriye yön veren oyunlardan biri olan Assassin's Creed IV: Black Flag ile korsancılık teması bizlere aktarılıyor ve geniş sulara doğru yelken açabiliyoruz. Oyunda kendimize ait bir gemi alabiliyor, geliştirebiliyor ve deniz savaşlarına da giriş yapabiliyoruz. Oyuncuların gözünde büyük öneme sahip Black Flag'in remake sürümü şu anda Kotaku kaynaklarına göre Ubisoft'un Singapore stüdyosu tarafından geliştiriliyor.
 
Yeniden yapım haberinin ortaya çıkışıyla beraber bu sürümün yine kaynaklara göre en az birkaç yıl daha süreceği belirtiliyor. 2013'te piyasaya sürülen Assassin's Creed IV: Black Flag'de bildiğiniz üzere Edward Kenway'in hikayesi bizlere anlatılıyor. Remake sürümle beraber de bu deneyimi tekrardan yaşayacağız gibi.
 
Yıllar boyunca Assassin's Creed serisinde pek çok remaster sürüm gördük ancak remake sürüm karşımıza çıkmadı. Umuyoruz ki güzel bir yeniden yapım sürümü bizleri bekliyordur.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Insidergaming Ubisoft Assassin's Creed IV remake black flag
Microsoft Yıllar Önce Square Enix'i Satın Almak İstemiş! Call of Duty Serisinin Bu Zamana Kadarki Kazancı Ortaya Çıktı: 27 Milyar Dolar!
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

KAKÁ

4.7.2023 09:33:26

0
Bu artık işin bokunun da bokunun çıktığının göstergesidir...

Babblebabble

4.7.2023 08:48:35

0
Ulen yakın zamanda seriden aldığım oyunların arasında vardı. Baştan bitirmek için remake mi beklesem.

BSC Misafiri

2.7.2023 17:07:18

0
Abi adam akıllı Assassin's creed 2 ve Brotherhood remake yapsanıza salakça remaster yapacağınıza. Assassin's creed 2'nin oyun motoru daha beta gibi bir sürümdü. Gölgeler bile blok blok ilerliyor . AC 4 BF şuan bile gayet rahat bir şekilde oynanabilir gerek görsel gerek mekaniksel olarak. AC 2 görsel olarak yaşlandığı en belli olan oyun. Günümüz teknlojileri ile tekrar yapılsa daha da çok sater

BSC Misafiri

2.7.2023 11:11:22

+2
skull and bones a o kadar vakit ayırdık ki acaba bu mekanikleri ac4 bf de mi kullansak demişlerdir.

BSC Misafiri

2.7.2023 09:54:36

+2
s&b bir erteleme daha yiyecek diye yorumladım

Krone

2.7.2023 08:29:19

0
Çok iyi haber ya. Black Flag iyi oyundu. Karakterimiz de sağlamdı.

aterikasedi

1.7.2023 23:47:43

0
Oha gerçek mi bu ya:) En sevdiğim AC oyunu remake oluyor. Hiç beklemiyordum.Deniz savaşları efsaneydi. Sea of Thieves ve Skull&Bones biraz geri çekilsin:))

Zebercet

1.7.2023 23:23:48

0
Serinin en keyifli oyunlarından biridir. Odyssey ayarında grafiklerle oynamak iyi olur ki Odyssey'in deniz kısımları direkt Black Flag'di zaten.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Assassin's Creed IV: Black Flag ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
117 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız