Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

90'lardan İlham Alan Korku Oyunu You Will Die Here Tonight Geliyor

 
 
Geliştirici Spiral Bound Interactive, 90'ların birinci şahıs dövüş ve hayatta kalma korku oyunlarından ilham alan You Will Die Here Tonight'ın 31 Ekim'de Steam üzerinden PC için 19,96 dolar karşılığında çıkış yapacağını duyurdu. Oyunun Türkiye fiyatı şu anda belli değil.
 
Daha önce RDR'de çalışmış kişiler tarafından kurulan bir stüdyodan geliyor
 
 
 
Spiral Bound Interactive, daha önce Red Dead Redemption ve Superliminal gibi oyunlarda çalışmış olan Jon Williams ve Alex Schearer tarafından kuruldu. İlk oyunları Resident Evil ve The House of the Dead gibi 90'ların klasiklerinden ilham alan yeni bir yapım şu anda geliştirilme aşamasında bulunuyor.
 
Oyunda karanlık bir atmosfer bulunuyor ve her şeyin ters gittiği altı takım arkadaşınızı güvenli bir yere götürmek durumunda kalıyorsunuz. Lanetli konağı keşfedebileceğiniz yapımda birinci şahıs dövüş mekaniği yer alıyor ve zombilerle burada savaşıyorsunuz. Ek olarak etraftan çeşitli malzemeler topluyor, bulmacaları çözüyor ve donanımınızı yükseltiyorsunuz. Kısacası hayatta kalmak için ne gerekiyorsa yapacağınız bir yapım diyebiliriz.
 
Çıkış tarihi fragmanı
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu macera pc You Will Die Here Tonight
This War of Mine Yapımcılarından The Alters'ın Çıkış Yılı Açıklandı eFootball Sezon 2'de Türk Takımlarına Merhaba Deyin!
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Venomstr

5.10.2023 20:46:37

0
Çok güzelmiş.

BSC Misafiri

5.10.2023 16:02:57

0
NCK: Holstin oyununun mekaniklerini almışlar gibi. Üçüncü bakış açısı pikselden birinci bakış açısı piksel mekaniğine geçiş. Güzel.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
You Will Die Here Tonight
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız