Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

2K'nın Merakla Beklenen Oyunu WWE 2K20'den Yeni Görseller Yayınlandı

 
WWE temalı oyunlardan zevk alıyorsanız 2K'nın köklü serisi dışında pek de fazla bir seçeneğiniz bulunmuyor. Ancak bu yılki WWE 2K20 hayranlarının yüzünü güldürecek gibi gözüküyor nitekim devasa bir WWE güreşçi kadrosunu bünyesinde barındıracak.
 
Bununla birlikte 2K'dan gelen son haberlere göre yıllardır yüzünü göremediğimiz bazı karakterler de yer alacak. Oyunun genel olarak temasının ise nostaljik olması bekleniyor.
 
İşte bir süredir beklediğimiz WWE 2K20'den ilk kareler. Belli ki serinin hayranları oyunda Brock'u da görecek. 
 
 
 
Oyunla ilgili daha fazla bilgiyi ise 5 Ağustos'ta edinebileceğiz. 
 
2015 yılında Hulk Hogan'ın ırkçılık skandalı sonrasında oyunda 2K20'de yer alıp almayacağı merak konusu. Ancak geçtiğimiz günlerde WWE'nin Suudi Arabistan'da düzenlenen etkinliğinde Hulk Hogan'ın yer alması oyunda da bulunacağı ihtimalini güçlendiriyor.

Hulk Hogan'ın oyuna dahil edilmesi birçok açıdan önemli. Nitekim kendisinin kadroya katılması, Rondo Rousey, Brock Lesnar ve Torrie Wilson gibi efsanelerin de kadroya eklenmesine ön ayak olabilir.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Skewed'n Reviewed Brock Lesnar WWE 2K
Assassin's Creed'in Yaratıcısının Sizleri Şaşırtabilecek Yepyeni Oyun Fikirleri Var Game of Thrones'un Son Bölüm Senaryosu Yayınlandı: Hayranlar Daha Fazla Sinirlenecek Gibi
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

1.8.2019 19:15:00

0
Bana ne Brock Lesnar'dan Hulk Hogan nerede? O önemli esas. Hulk Hogan - Scott Steiner vs Goldberg - Sting yapmak istiyorum ben. Gereksiz ve vasıfsız 2015 sonrası çıkan güreşçilerle oynamak istemiyorum.

cemecem21

1.8.2019 15:44:41

0
Koca şirkette adam kalmamış gibi Lesnar'ın yeniden(2017'de ve Smackdown HCTP'de de kapaktaydı) kapakta olması üzücü. Her şeyin içine Lesnar'ı sokmak gibi bir fantezisi var. Money in the Bank'i alması falan bayağı salakça bir senaryoydu. Bu kadar saçma işler yapmaları üzücü. Ekleme: Sorun Lesnar'ın yeteneksiz olduğunu falan düşünmem değil. Hiçbir şey yapmamasına rağmen her şeyde yer alması. Hak etmiyor bence kazandığı hiçbir şeyi bayağı zamandır.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız