Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Game of Thrones'un Son Bölüm Senaryosu Yayınlandı: Hayranlar Daha Fazla Sinirlenecek Gibi

 
HBO'nun adeta yüzüp yüzüp kuyruğuna geldiği anda mahvettiği, buna karşın dizi tarihinin halen en iyi yapımlarından biri olan Game of Thrones'un son sezonu, senaryo alanında Emmy ödülüne aday gösterilince senaryosu da yayınlanmak durumundaydı. Yayınlanan senaryodaki bir detay dizinin sevenlerini cinnet geçirme seviyesine getirebilir.
 
Uyarı: Yazının bu raddesinden sonra ağır miktarda Spoiler bulunmaktadır. Dizinin son bölümünü henüz izlemediyseniz yazıyı terk etmenizi öneriyoruz.
 
Dizinin son bölümünü izleyenler, Drogo'nun, Khalesi'nin ölümünün ardından önce Jon'a yönlenip daha sonra demir tahtı ateş püskürterek eritmesinin nedenini çok merak ediyorlardı. Drogo'nun, Jon'un da bir Targaryen olduğunu bildiğinden tutun, Daenarys'i haksız bulduğuna kadar zibilyon tane teori ortaya atıldı.
 
Ancak bunların hiçbiri değilmiş: Drogo sadece... Çok kızmış. Yayınlanan senaryoda Drogo'nun Jon'u öldürme amacı gütmediği dışında hiçbir detay yer almıyor. Demir tahttan kalanları yok etmek için ateş püskürttüğü ve Jon dışında tahta dair her şeyi yok etmek istediği belirtiliyor.
 
Hal böyleyken Drogo'nun niye Jon'u öldürmediği, tahtı neden erittiği, tahtı eritirken kalan hiçbir şeye neden zarar vermeyip bir anda sırra kadem bastığı gibi detayların hiçbiri senaryonun kendisinde bile yer almıyormuş.
 
Gördüğünüz üzere Game of Thrones ile ilgili her yeni haber, dizinin son sezonunun ne denli büyük bir fiyasko olduğunu destekler nitelikte. 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak GamesRadar Game of Thrones script HBO
2K'nın Merakla Beklenen Oyunu WWE 2K20'den Yeni Görseller Yayınlandı Fornite 10. Sezon Başladı: İşte Yama Notları
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Queen Hentai

2.8.2019 15:00:37

0
Rıza baba ve ekibi yok diye çok kan kaybettiler. Rıza baba dragona bakıyorumda keyifler repliği yok diye bu dizi çoktan bitmeliydi. Tunç veledini ve ayyaş babası wolverine mesutsuz bu diziyi izleyen tayfa hem mutsuz hemde mesutsuz veda edecek. Oysa çok şey katılabilirdi bu kaliteli yapıma. Herkes yakındır bu diziye. Olaylar çok yakında gerçekleşmeliydi. Bambaşka bir dizi olabilirdi. :D

BSC Misafiri

2.8.2019 07:40:19

0
Drogo değil Drogon.

-Dark Poison-

1.8.2019 23:04:09

0
Son sezonu haric severek izlemistim diziyi.Son sezonda cok fazla mantik hatasi vardi ve buyuk hayal kirikligiydi.

pcrex

1.8.2019 19:18:44

0
şaşırdık mı? hayır. senaryo o kadar boktan yazılmış ki dizinin kalitesi altında ezildi. keşke 6. sezonda dizi bitseydi, 7 ve 8'i görmeseydik.

old_snake

1.8.2019 16:46:42

+1
Mesele fazla abatılıyor. Oyun veya filmlerde hataları aramaktan keyif kısmını es geçiyoruz. Son sezonun öyle bahsedildiği kadar rezil olduğunu düşünmeyen tek ben değilim, konuştuklarım arasında beğenmeyenler olduğu kadar benim gibi çok rezil bulmayan ve beğenenlerde azınlıkta değil zannımca. Mantık hataları veya senaryodaki içi tam doldurulamayan kısımları, 8 sezonluk ve onlarca kafa karakterin olduğu bu denli dağınık bir hikaye örgüsünde fena toparlamadılar bence. Beğenmeyenler son sezona öylesine bok atıyorlar ki, beğenenler tepki çekmeyeyim boşuna tartışmaların odağı olmayayım diyerek fikir bile telakki edemiyorlar sanki :D Haaaaa: İlla rezil bir şeyler izleyeyim ve o rezilliklere Atilla Dorsay edası ile yorum yapıp gömeyim diyorsanız, yerli yapımlarda tonlarca örnek için tv ye müracaat ediniz. Ez cümle: Tanıdıklarımın büyük kısmı son sezonu ağzından sular akarak izleyip anlattıktan sonra, netteki yorumlardan etkilenip ''Yaa .ok gibi olmuş'' yorumları ile dönüş yaptılar... Onlar kendilerini bilirler ;)

porsux

1.8.2019 16:23:56

0
Sadece son sezonu değil, 7. sezonda bir o kadar boştu. 6. sezon eh işte seviyesindeydi, ondan sonra iyice cıvıttılar. Hatırımda hep 5. sezona kadarki olan süreçle kalacak bu dizi.

wassuplaying

1.8.2019 15:48:21

0
Sadece senaryo değil çekim ve yönetmenlik anlamında da tam bir fiyaskoydu...

HayvanGenli

1.8.2019 15:16:58

0
Bu sahneyi sevgili Digiturk sağolsun çok farklı bir şekilde izledim. Yüksek hızlı internet sahibi olmama rağmen yayını 480p almam dışında sürekli donmalar yüzünden canlı yayın bir ileri gidiyor bir geri gidiyor. Drogon tam alevi üfleyeceği sırada benim yayın 15 sn ileri atmasın mı tam da alevleri üflediği sahneye ? Yayınım bir daha gelmedi o gece. Ertesi güne kadar Drogon'un Jon'u kül ettiğini zannetim. Teşekkürler Digiturk. Bütün sezon zevkimin her bölümünün içine ettiğin için teşekkürler. Drogon meselesinde ise eski sezonlarda ara ara ejderhaların insanlardan daha zeki olduğunu söyleyip de bize " vay be Drogon'a bak felsefesini yaptı anasını aldı gitti" dedirtip de böyle saçma bir sebepten tahtı yaktığını açıklamaları işin resmen sıvama bölümüdür. Sana da teşekkürler HBO. Hepinize teşekkürler.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Hob
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız