Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Assassin's Creed'in Yaratıcısının Sizleri Şaşırtabilecek Yepyeni Oyun Fikirleri Var

 
Assassin's Creed markasının yaratıcısı olarak da bilinen Patrice Desilets, GI.Biz ile yaptığı son röportajda, uzun süredir beklenen 1666 Amsterdam dışında birkaç yeni oyun fikri daha olduğunu ve bir kısmının da daha önce denenmemiş, kendisine has yapımlar olduğunu belirtti.
 
Desilets, Panache, Ancestors: The Humankind Odyssey'nin geliştiricisi Panache Digital Games'in başkanlığını yapıyor. Bu oyun sizi vahşi doğanın içerisinde yapayalnız bırakıyor.
 
Konumuza geri dönecek olursak Desilets Assassin's Creed hakkındaki yepyeni düşüncelerini şu sözlerle ifade etti:
 
"Benim kişisel bazı fikirlerim var ve bu fikirlere göre oyunun hep geçmişte geçmesini istemiyorum. En nihayetinde Assassin's Creed bir ara gelecekte ya da hayali bir ülkede geçecek. Ayrıca babamın başına gelenler hakkında da bazı oyun fikirlerim var. Babam 2010'da Haiti'deki depremden kurtulanlardan ve ben de bu hikayeyi bir oyunumda anlatmak istiyorum. "
 
Desilets ayrıca Assassin's Creed'in yapım ekibinden ayrılıp kendi oyun stüdyosuna geçmesine sebep olan süreçten de bahsetti:
 
"Burada aramızda bir anlaşma var: Eğer oyun iyi olduysa bu onların sayesinde, eğer kötü olduysa bu tamamen benim hatam. Bu yüzden buradaki kararları her zaman ben veriyorum. Burada demokrasi yok ancak tartışmalara ve birlikte bir şeyler yapmaya kapalı da değilim."

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak GameSpot Assassin's Creed Patrice Desilets Ubisoft Panache Digital Games indie
Castlevania Stili Aksiyon Oyunu Minoria Bu Ay PC için Geliyor 2K'nın Merakla Beklenen Oyunu WWE 2K20'den Yeni Görseller Yayınlandı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

skullomania

2.8.2019 08:59:01

0
AC benim için Revelations'tan sonra bitmiştir.

mementopolis

1.8.2019 19:31:34

0
Prince of Percia'yi öldürdü , birde sacma sapan fikirleri varmis.. begenmedim hatta, Benim icin bu adamin oyunlari bittmistir.

BSC Misafiri

1.8.2019 19:15:09

0
Bizi şaşırtman imkansız hacım boşa şey yapma. Ha Ubi çatısı altından çıkar bi AC yaparsan o zaman şaşırabiliriz..

BSC Misafiri

1.8.2019 19:14:49

0
1666 thq'ya aitti ve patrick başka firmayla çalıştığı için ubisoft'tan kovuldu thq'ya geçti thq'da batınca 1666 markasını ubisoft satın aldı patrick ubisoft'a geri döndü sonra ubisoft oyunu iptal etti patrick'i ikinci kez kovdu böyle tuhaf şeyler başına geldi private division ile çalışması yani take two'ya ait bir firmanın dağıtması iyi oldu da epic'e özel olması hiç iyi değil

BSC Misafiri

1.8.2019 19:14:45

0
"Burada aramızda bir anlaşma var: Eğer oyun iyi olduysa bu onların sayesinde, eğer kötü olduysa bu tamamen benim hatam. Bu yüzden buradaki kararları her zaman ben veriyorum. Burada demokrasi yok ancak tartışmalara ve birlikte bir şeyler yapmaya kapalı da değilim." ne kadar da haklı

TheNewAtilla

1.8.2019 16:46:10

0
Acyi sevmem ama farklı eserlere ihtiyacımız var. Umarım başarılı olur
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız