Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Abzu geliştiricisinden yeni bir oyun geliyor: Sword of the Sea

 
 
ABZU ve The Pathless geliştiricisi Giant Squid ekibi Sword of the Sea'yi PlayStation 5 ve PC (Steam) için duyurdu. Oyunun bir çıkış tarihi açıklanmadı. Sword of the Sea'de kayıp bir okyanusu ortaya çıkarma arayışına girişecek ve bu doğrultuda çeşitli manzaralar üzerinde kayabileceğiz.
 
Kayarak ilerlediğimiz bir yapım 
 
 
 
Sword of the Sea'de bölgenin ve arazilerin dalgalar halinde aktığı bir dünyada kum denizlerinde hız yapmak için ilerliyoruz. Bu akışkan dünya içerisinde snowboard, kaykay ve hoverboard gibi mekaniklerle karşılaşabiliyoruz. Kaykay parkını andıran harabeleri keşfederken yüksek hızlara ulaşabiliyor ve bu doğrultuda yokuş aşağı kendimizi bırakabiliyoruz. 
 
İlgi çekici bir dünya tasarımıyla karşımıza çıkmaya hazırlanan Sword of the Sea'de sürekli olarak atmosferin değiştiğini hissedecek ve arkamıza yaslanarak bu deneyimi elde edebileceğiz. Oyun içerisinde sürekli olarak kayarak ilerleyecek ve farklı bölgelere doğru adım atabileceğiz. Her bölge ilginç sırları ve manzaraları karşımıza çıkaracak.
 
Sword of the Sea duyuru fragmanı
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Sword of the Sea
Konami, Metal Gear Solid: Master Collection Vol. 1 paketini duyurdu Devam oyunu The Talos Principle 2 duyuruldu

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
ABZU
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız