Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Unreal Engine 4'ün İlk Taliplisi Çıktı


     Geçtiğimiz günlerde ilk ekran görüntüleriyle birlikte tanıtımı yapılan Unreal Engine 4, ilk taliplisini buldu. Pitbull Studio ismindeki oyun geliştirici ekibi, Unreal Engine 4 ile yeni nesile hazırlanıyor.
 
     2009 yılında kurulmasına rağmen henüz bir projeye sahip olmayan İngiltere kökenli Pitbull Studio, Epic Games'in yeni oyun motorunun ilk üçüncü parti taliplisi olarak geçiyor. Bağımsız geliştirici ekibi olan Pitbull Studio'nun ilk oyununu merakla bekliyoruz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
unreal engine 4 unreal engine epic games next gen xbox playstation pc pitbull studio
Metro'nun Seferi 24 Mayıs'ta Başlıyor! (Video) David Cage: "İstesem Heavy Rain 2 de Gelir, 3 de"
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

ReaperX3

22.5.2012 11:00:01

0
acaba Crytek Yeni bir Cryengine çıkarırmı ?

emrahcey

22.5.2012 10:29:52

0
Oyun Motorları bildiğim kadarıyla milyon Dolarlara satılıyor. Neden Crysis için bu kadar uğraş veriyorlar. Sadece tek bir oyundan para kazanmak için mi ?

Crauser

22.5.2012 01:53:04

0
Yayınlanan düşük çözünürlükteki screenshotlar üzerinden yorum yapmak hiç doğru değil. Yeni nesilde PC'lerde 2 k çözünürlükte oyunlar oynayacağız eminim bu motor performansını ve kalitesini o zaman kanıtlayacaktır. Zaten unreal engine 3 hiçbir zaman en iyi grafiği sunan motor olmamıştı en iyi performansı sunan motor olmuştu, aynı şeyler 4 içinde geçerli, yeni nesil için bu görüntüleri ortalama olarak kabul etmek gerek, farklı motorlar grafik çıtasını çok daha fazla yükseltecektir.

BSC Misafiri

22.5.2012 01:41:16

0
UE4 geliştirilmekte olan bir motor değil buradaki gördüğümüz resimler final hali tabi UE3'ün ilk günlerine baktığımızda çok fazla geliştiğini görürüz ama yinede malzeme 3 aşağı 5 yukarı ilk resimlerden belli olur bence UE4 çok iyi bir motor değil önümüzdeki nesil daha yolun yarısındayken UE4 tıkanacak ve yeni motor gelecek bence bu motor 7-8 sene idare edemez yeni nesili en fazla 3,5 yıl diyorum.

CWaRRioR

22.5.2012 00:27:59

0
Yayınlanan screenshotlar bir kesim tarafından beğenilmese de, geliştirilmekte olan bir oyun motoru olduğunu unutmamak lazım. Unreal Engine 4'ten şahsen çok umutluyum. Özellikle de 3'ün yapabildiklerini gördükten sonra... Eminim ki teknoloji videosundan sonra olumsuz görüşler de değişecektir.

sarjaleti

21.5.2012 23:27:21

0
Bir sürü de para bayılmıştır bir de bunlar.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız