Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Ubisoft Yeni Bir Forward Etkinliğini Duyurdu: Ne Zaman?

 
 
Assassin's Creed, Far Cry ve daha fazlasıyla ön plana çıkan Ubisoft, yeni bir canlı yayın etkinliğini doğrulamış durumda. Ubisoft Forward adıyla yıllardır bizlere sunulan bu etkinlik kapsamında yeni oyun duyuruları, fragmanlar, güncellemeler ve daha fazlası bizlere aktarılıyor. Şimdi ise yeni bir etkinliğin 10 Haziran tarihinde düzenleneceğini doğrulayabiliyoruz.
 
Summer Game Fest geri dönüyor
 
 
 
Summer Game Fest kapsamında gerçekleştirilecek olan Ubisoft Forward için beklentiler şimdiden yüksek. Summer Game Fest, 7 Haziran tarihinde gerçekleştirilecek ve farklı oyun stüdyolarının etkinliklerine ev sahipliği yapacak. Ek olarak Los Angeles şehrinde fiziksel bir etkinliğin de düzenleneceğini belirtelim.
 
Geçtiğimiz yıl Microsoft (Xbox Games Showcase ve Starfield Direct), Square Enix ve Capcom (Capcom Showcase) dahil olmak üzere birçok büyük yayıncı, Summer Game Fest ile aynı zamana denk gelecek şekilde çeşitli canlı yayın etkinlikleri düzenledi. Bu etkinliklerle birlikte yeni oyun duyuruları, mevcut oyunların yeni detayları ve daha fazlası bizlere aktarıldı.
 
Öte yandan 1990'lı yıllarda başlayan E3 etkinliği artık resmi olarak sona erdi. Geçtiğimiz Aralık ayında bu etkinliğin artık yapılmayacağı bildirildi. E3’ün devre dışı bırakılmasının ardından her senenin Haziran ayı içerisinde gerçekleştirilen Summer Game Fest bir hayli ön plana çıkıyor.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Videogameschronicle Ubisoft Forward 2024
Telltale'ın Geri Dönüşü Niteliğindeki The Wolf Among Us 2 Bu Yıl Geliyor Rapor: 2023 Yılında Genellikle Eski Oyunları Oynadık

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Oyun Haberleri (2024)
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız