Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Telltale'ın Geri Dönüşü Niteliğindeki The Wolf Among Us 2 Bu Yıl Geliyor

 
 
Masal karakterleriyle beraber yer aldığımız ve suçluları açığa çıkarmak için elimizden geleni yaptığımız The Wolf Among Us serisinin ikinci sezonu bu yıl içerisinde çıkış yapmayı bekliyor. Telltale stüdyosu tarafından geliştirilen bu yapım için beklentiler oldukça yüksek.
 
The Wolf Among Us 2 için heyecanlı bekleyiş sürüyor
 
 
 
Telltale ekibi Game of Thrones, The Walking Dead, Batman: The Telltale Series ve daha fazla oyunla popüler olmuş bir stüdyo. Geçtiğimiz süreçte ekip ne yazık ki iflasını bildirdi ve oyun geliştirme sürecine bir süre ara verdi. İflas ettiği dönemde The Walking Dead’in son sezonu için planlar rafa kaldırıldı. Ancak son sezonun geliştiriciliğini başka bir ekip üstlendi.
 
Şimdi ise içerisinde bulunduğumuz süreçte ekibin geri dönüşünü temsil edecek olan The Wolf Among Us 2 yolda. Açıklanan detaylara göre oyun 2024 yılı içerisinde bizlere sunulmak isteniyor. Umuyoruz ki herhangi bir erteleme olmadan oyuna erişebilir ve güzel bir sezon içeriğiyle karşılaşabiliriz.
 
Peki, siz bu oyunu bekliyor musunuz?
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
The Wolf Among Us 2
Xbox Özel Oyunu Artık PlayStation'da! HiFi Rush! Ubisoft Yeni Bir Forward Etkinliğini Duyurdu: Ne Zaman?

BSC Misafiri

5.4.2024 12:27:35

0
Bu beceriksiz şirket bu oyunu çıkartamaz
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Oyun Haberleri (2024)
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız