Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Türk Yapımı RTS Oyunu Flawed Ones: Puppeteer, Steam'den Yeşil Işık Aldı


      Geçtiğimiz günlerde Türk yapımı korku oyunu No:70'in Steam'den yeşil ışık aldığını sizlerle paylaşmıştık. Şimdi de bir başka Türk yapımı oyun Steam'den yeşil ışık aldı: Flawed Ones: Puppeteer.
 
       Gölge oyunu temalı bir RTS oyunu olan Flawed Ones: Puppeteer'ın Steam Yeşil Işık üzerinden yeterli oy toplamasıyla oyunun Steam'e geleceği kesinleşmiş oldu. Yapımcı ekip oyunun resmi Facebook sayfası üzerinden oyunculara şu sözlerle teşekkür etti: "Destek veren herkese çok teşekkür ederiz! Steam'de Greenlight aşamasını başarıyla tamamlamış bulunmaktayız. Artık geriye sadece oyunu tamamlamak kaldı."
 
       Flawed Ones: Puppeteer'ın Indiegogo üzerinden bağış kampanyasının devam ettiğini belirtelim. 6000 dolar toplamayı hedefleyen yapımcı ekip şu an için 1,204 dolar toplayabilmiş durumda. Kampanyanın 9 gün içinde sonlanacağını belirtelim. Eğer oyuna destek olmak isterseniz oyunun Indiegogo sayfasına buradan ulaşabilirsiniz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak facebook.com Puppeteer Shadowplay Gölge Oyunu Strateji RTS Türk Oyunları
Yooka-Laylee'nin İlk DLC'si Kickstarter Destekçilerine Ücretsiz Olacak Konami: "PES 2016 Konusunda Endişelenmenize Gerek Yok"
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

MadSlinger

14.5.2015 19:53:00

0
Adamlar farklı bir konsept kullanmış. Limbo'nun da grafikleri iyi değildi.

T A R K A N

14.5.2015 13:48:23

0
şu yeşil ışık sistemi berbat oyun yaptım diyene yol veriyorlar, demo koyamayana ışık mışık yok arkadaş doğru düzgün çıkınca beğenirsem alırım.

D3bian

14.5.2015 13:43:12

-1
Herkes oyun yapsın Türkler yapmasın, bune abi oyun devrinde 1980 leri yaşıyoruz, geçenlerde yabancılardan biri ile takılıyorum adam ücretsiz mobil oyun yapmış, ne reklam var ne para talep ediyor, bu oyundan 10kat daha iyi durumda, buradakiler birde uttanmadan para talep ediyorlar oyundan....

BSC Misafiri

14.5.2015 11:07:19

+2
Şu "Türk Oyunlarına Destek" işinin cılkı çıktı artık. Yahu siz ne oyunundan bahsediyorsunuz. Giflerle hazırlanmış, mobil platformda bile başarılı olamayacak kadar kalitesiz bir oyun için ne desteği?Buna 1 lira vereceğime, yabancı ama kaliteli bir yapıma 100 lira veririm. Sırf Türk yapımcı diye bir taraflarımızı mı açacaz adamlara? Rezil şahinci tayfa bir bitmedi gitti!

Guest-BB2CECC18

14.5.2015 06:48:33

0
Orada bilmem ne oyunu milyonları kaldırır burada türk kardeşlerimizin yaptığı oyun 6000 dolar bağış toplayamaz adaletini seveyim
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Flawed Ones: Puppeteer
+ TAKİBE
AL
3 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız