Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Türk Yapımı Flawed Ones: Puppeteer Desteklerinizi Bekliyor

 
     Bağımsız geliştiriciler tarafından geliştirilen Türk yapımı gerçek zamanlı strateji oyunu Flawed Ones: Puppeteer için Indiegogo üzerinde bir bağış kampanyası başlatıldı ve bir aylık sürenin henüz ilk gününde istenen bağışın %7'lik bir kısmı toplandı. Steam Greenlight üzerinde de oylarınızı bekleyen Flawed Ones: Puppeteer'a oy vermek için buraya Indiegogo üzerindeki bağış kampanyasına destek olmak için buraya tıklayabilirsiniz.
 
     Ayrıca yapımcılar bağış miktarının hedefin üzerine çıkması durumunda toplanan bağışa göre oyuna daha fazla özellik ekleyeceklerini de belirtiyorlar.

Bu haberin bağlantısı
URL
Puppeteer Shadowplay Gölge Oyunu Strateji RTS Türk Oyunları
Payday 2 Önümüzdeki İki Yıl Boyunca Desteklenmeye Devam Edilecek DriveClub'ın Yeni Arabasına Yakından Bakın
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

goksanguner

19.4.2015 14:37:41

0
Teşekkürler, Paypal'dan yapılabiliniyor evet.

Valiantlion71

12.4.2015 15:40:11

0
Hocam bağışı paypaldan yapabiliyorsak bağış yapmak istiyorum fikir çok hoşuma gitti benim.Benimde hayalim böyle bir oyun yapmak inşAllah bende böyle şeyler ortaya koyabilirim.Allah kolaylık versin hocam.

goksanguner

25.3.2015 20:19:33

0
O paradan kendime maaş bağlama gibi bir amacım yok, o yüzden benim için yeterli bir mebla.

BSC Misafiri

25.3.2015 12:42:08

0
$6.000 aslında düşük olmuş ama toplanabilirlik açısından böyle tercih edilmiş olsa gerek.

sniper23

25.3.2015 11:24:27

0
Oyun güzel android'de çıkarsa alırım ama şuan destek yapayıroum, Kartımı yurtdışı bazlı siteler kabul etmiyor.

goksanguner

25.3.2015 03:46:43

0
Merhaba arkadaşlar, ben Göksan Güner. Master öğrencisiyim ve benim durumumdaki çoğu arkadaşım 1 senedir bir işte çalışıp düzgünce para kazanıyorlar. Ancak ben bunun yerine bilgisayar mühendisi olma nedenim olan hayali gerçekleştirmeye karar verdim. Gönül verdiğim oyun sektörüne girmek istedim. Param yoktu ama oyunu tasarlamıştım. Öncelikle grafiklerin hepsini kendim yaptım, ancak sonuç tam bir facia oldu. O versiyona buradan bakabilirsiniz: http://4.bp.blogspot.com/-9kHANfHHieg/VNVuG83OoCI/AAAAAAAAAD0/bm3VfU-ynOY/s1600/old%2Bversion.png Öğrenci harçlığından arttırdıklarımla ucuz freelancerlar ile grafikleri yaptırmaya çalıştım. Bu da genel anlamda çok zorlayıcı oldu, kalite çoğu zaman düşük ve özensizdi. Yaptırdığım çoğu şeyi kullanmaya utandım. Bakabilirsiniz bu kalitede çok fazla şey geldi elime: http://i.imgur.com/dOaybbj.png Zaten az olan paranın bir kısmı bu tarz işlerle ziyan oldu. Önemli zaman dilimleri kaybetmeme neden oldu. Sinematikleri ve müzikleri yapan arkadaşlardan hep memnundum. Hatta kaleyi ve askerleri sinematikleri yapan arkadaş çizdi becerikli bir artist bulamadığım için. O arkadaşımın da düzgün kalitede iş yapıp, benim bütçeme yetmesinin sebebi de renk körü olmasından kaynaklı. Gölge oyunu temalı grafiklerde zorlanmıyordu ancak oyun içi grafikleri yaptırmaya çalıştığımda pek memnun olmadı. Haliyle askerleri boyamak da bana kaldı. En sonunda ite kaka bir şekilde hatırla, ricayla, tuhaf tekliflerle birkaç Türk artist arkadaşıma trailerdaki haline getirecek kadar düzenletebildim. Bir yorumda oyunda çalışanların yarısı Türk değil yazıyordu. Onu da cevaplayayım, Türkiye'den freelancer çalıştıracak kadar param yoktu. Hayalimdeki iş ortaya çıkmıyordu ancak yılmak yerine oyunun masraflarını çıkartabilmek için crowdfunding yapmaya karar verdim. Türkiye'de yaşadığımız için Kickstarter yapma imkanımız yok. IndieGoGo'daki projelerin %9u zar zor hedeflerine ulaşabilirken, Kickstarter'da bu oran %44 ve hedefinizden fazla para toplama oranınız da çok daha yüksek. El mecbur IndieGoGo açmak zorunda kaldım. Daha fazla grafiksel açıdan ilerleyemediğim için Steam Greenlight'tan gelen kitleyi IndieGoGo'ya yönlendirmek yapılabilinecek en mantıklı hamleydi, çoğu bağımsız geliştiricinin yaptığı gibi. Yeterli destek alırsam oyunu çok daha kaliteli bir hale getirebilirim. Buraya ulaşana kadar harcadığım para 1 sene içerisinde 2000 lira civarı. IndieGoGo hedefime ulaşabilirsem, çok daha iyi bir iş çıkartıp, hayalimdeki haline getirebileceğimi biliyorum. Bu nedenle destekleriniz benim için gerçekten çok önemli. Okuduğunuz için teşekkür ederim, herhangi bir sorunuz veya geri bildiriminiz olursa lütfen çekinmeyin. Burayı güncel olarak kontrol ediyor olacağım.

letingo

24.3.2015 15:46:40

+1
Bu arada daha gelmediler heralde "Oyunun ismi Türkçe değil!" diyenler.

letingo

24.3.2015 15:44:58

+1
Oyumu kullandım. Oyun çıksın da, beğenirsek alırız. Yeter ki pazarda yerini alsın. Gerisi geliştiricilerin başarısına bağlı.

amer4a

24.3.2015 14:53:53

0
En azından bir beklentimiz var artık piyasaya karşı. Türk oyunları daha da artacak, eminim 2020'li yıllarda biraz daha pay sahibi olacağız oyun dünyasında.

spike87

24.3.2015 13:28:02

0
Karın doymadan sanat yapılmıyor

obantr

24.3.2015 13:26:53

0
Umarım sağlam oyun olur

donanım takipçisi

24.3.2015 13:21:21

0
zamanında oyunları sanat olarak gören yapımcıların içleri hiç acıyor mu acaba?
  • 1
  • 2
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Flawed Ones: Puppeteer
+ TAKİBE
AL
3 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız