Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor

 
 
Açık dünya aksiyon macera oyunu Cyberpunk 2077 için yeni modlar yayınlanmaya devam ediyor. Şimdi ise güncel bir mod oyunda yer alan tüm ağaçları elden geçiriyor ve düşük çözünürlüklü dokuları oldukça iyileştiriyor.
 
Dokular en az 4 kat daha iyileşiyor 
 
 
 
Mod geliştiricisi 'shierkbark47' tarafından bilim kurgu temalı açık dünya oyunu Cyberpunk 2077 için sunulan yeni paket, ağaçlar için düşük kaliteli dokuları tamamen düzeltiyor ve yeni çözünürlüğe kavuşturuyor. Bu paketi kullanarak oyunun görsellerini büyük ölçüde iyileştirebilir ve daha da yükseltebilirsiniz.
 
Daha fazla detaya girecek olursak, oyunda yer alan her bir ağacın orijinal versiyonu en az 4 kat daha yüksek çözünürlüğe kavuşuyor. Hatta bazı dokular 8 kat daha iyileştirilmiş bir şekilde bizlere sunulabiliyor. Sadece bu da değil aynı zamanda oyunda yer alan tüm normal haritalar 2K, renkli haritalar ise 4K bir şekilde optimize ediliyor.
 
Dikkatinizi çektiyse yeni HD doku paketini buradan indirebilir ve kolay bir şekilde kurulum sağlayabilirsiniz. Ayrıca aşağıda karşılaştırma görüntülerini de görebilirsiniz.
 
Orijinal versiyon
 
 
 
HD versiyon
 
 
 
Orijinal versiyon 
 
 
 
HD versiyon 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Dsogaming Cyberpunk CDProjekt PC RPG
Witch on the Holy Night Satışları 200 Bine Ulaştı The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Cyberpunk 2077
+ TAKİBE
AL
67 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız