Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Flawed Ones: Puppeteer Oyunculardan Gelen Yorumlar Üzerine Oynanış Değişikliğine Gidiyor


       Ankara'da yer alan Balta Studios'un geliştirdiği Flawed Ones: Puppeteer, geçtiğimiz haftalarda Steam Yeşil Işık ve Indiegogo'daki yerini almıştı. Hedeflediği 6000 dolarlık bağışın şu an için 1169 dolarını toplamayı başaran yapımın oynanışında büyük bir değişikliğe gidildi.
 
       Yapımcı ekip oyunculardan gelen geri bildirimler üzerine oyundaki askerlerimizin manga birim olarak hareket etmektense tek tek hareket etmesine karar verdiği duyurdu. Firmanın Facebook üzerinden yayınladığı mesajda bu yeni oynanış mekaniği şu sözlerle açıklanıyor:
 
      "Artık askerleriniz bir manga birim yerine yerine tek birim olarak hareket edecek. İki bayrağın arasındaki toplu ordu simulasyonu yerine, her birim tekil olarak savaşacak. Ve bu birimlerin her biri için özel yetenekler ekleyeceğiz"
 
     Bunun yanında yapımcı ekip oyundaki her bir birim için özel yetenekler ekleyeceğini belirtiyor.  Örneğin develi süvari, okçu veya mancınık görürse diğer birimlerin arasından geçip direkt olarak onlara saldıracak.
 
      Flawed Ones: Puppeteer'in Steam Yeşil Işık sayfasına buradan Indiegogo kampanyasına da buradan ulaşabilirsiniz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak facebook.com Puppeteer Shadowplay Gölge Oyunu Strateji RTS Türk Oyunları
Nintendo DS ve N64 Oyunları Wii U'ya Geliyor Dragon Quest: Heroes'un Devam Oyunu Duyuruldu

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Flawed Ones: Puppeteer
+ TAKİBE
AL
3 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız