Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Star Wars: The Rise of Skywalker'ın İlk Yorumları Paylaşıldı

 
Disney'in LucasArts'ı satın almasından sonra yarattığı ilk Star Wars üçlemesinin son filmi Star Wars: The Rise of Skywalker iki gün sonra yani 20 Aralık'ta vizyona girecek. Bazı insanların ise izleme fırsatı olmuş ve ilk yorumlarını paylaşmışlar.
 
Yeni üçlemenin ilk filmi her ne kadar çok iyi olmasa da serinin devamı için bazı umutlar beslememize sebep olmuştu. Ancak ikinci film yani The Last Jedi vizyona girdiğinde gördük ki boşuna umut beslemişiz. Dünyanın en büyük markalarından olan ve çok fazla hayrana sahip olan Star Wars'u çok kötü bir hale getirmişlerdi. Yeni film için çoğu kişinin umutlarını söndürseler de isminin Star Wars olması hayranları yine de bir beklentiye sokuyordu.
 
The Rise of Skywalker için gelen ilk yorumlar ise çok da iç açıcı değil diyebiliriz. Genel olarak söylenen şey, Last Jedi'dan daha iyi olduğu ancak Star Wars evreni içerisinde değerlendirildiğinde kötü olduğu yönünde. Çoğu kişi filmin nostalji ile dolu olduğunu söylüyor. Palpatine gibi eski karakterlerin dönüyor olması, ilk üçlemenin hikaye akışı açısından neredeyse aynı olmasından dolayı nostaljik duygular hissettirmiş olabilir.
 
Filmin şu an için metacritic ortalaması 55. Daha ilk gösterimden bu kadar düşük puan almış olması da her şeyi açıklıyor aslında. Filme dair en eğlenceli yorumu ise Entertaintment Weekly editörü Darren Franich yapmış: "Star Wars: The Rise of Skywalker, bir final filmi, devam filmi veya yeniden yapılmış bir film değil. Bir zombi."
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Film ve Dizi Haberleri star wars the rise of skywalker star wars inceleme ilk yorumlar nasıl olmuş vizyon tarihi
NIS America, PAX South 2020'de Yeni Duyuruların Sinyalini Veriyor The Lord of The Rings Dizisinin Galadriel'i Belli Oldu
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Zarbo257

18.12.2019 19:26:22

0
Yani cidden Force Awakens' den sonra bu seriye heyecanlanan kaldı mı ki? The Last Jedi ile zaten seriyle alakaları olmadığını göstermiş oldu adamlar. Benim açımdan Star Wars çoktan bitmiştir. Yazık ettiler güzelim seriye.

alito

18.12.2019 16:24:30

0
Pamuk prenses kafasıyla film çekilince böyle oluyor işte.

BSC Misafiri

18.12.2019 16:18:14

+1
Zack Snyder ne alaka? Yine bilmeden konuşanlar gelmiş.

Manhunt Three

18.12.2019 15:35:59

0
Başka sitelerde çok olumlu yorumlar geldi diye görmüştüm. TLJ'den iyi olsun her türlü izlenir.

SakuraiTomoki

18.12.2019 15:07:47

0
Patlayacağı en başından belliydi. Legend-canon ayırımı yapılıp hikaye berbat hale getirildi. Disney koskoca Star Wars evrenini mahvetti.

by_endless

18.12.2019 14:58:58

0
Çöp olduğu belliydi. Zack Snyder denen herif zaten başarısız bir yönetmen üstüne bir de ikinci filmde rian johnson eline pimi çekilmiş bomba verince iyice başarısız oldu. Disney'in paralı köpekleri olan o eleştirmenlerin şişirme puanları bile yetmeyecek rez.

aykut291

18.12.2019 14:49:49

0
Alıştık artık zaten! Herşeyin ilki güzeldir.Herşey fan servise döndü.

Wayward Son

18.12.2019 14:08:06

0
Ya ne olacağıdı? Lüzumsuz ana karakterler, silik yancılar, "Geçmişi unut" diye kafa ütüleyip sürekli eski karakterlerden medet uman bir senaryo... SW evreninin ilerleyebileceği hatta hali hazırda ilerlediği tonla farklı yol varken (expanded universe), bu gereksiz üçlemeyi hangi kafayla çektiler anlamak zor.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Film Haberleri
+ TAKİBE
AL
3 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız