Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Söylenti: "Yeni Xbox 21 Mayıs'ta Tanıtılacak"


    Geçtiğimiz günlerde What the Tech isimli bir internet programında konuşan teknoloji dünyasının tanınan ismi Paul Thurrott, program sırasında yeni nesil Xbox'la ilgili bildiklerine yer vermişti. Bu bilgilerden bir yenisiyle karşınızdayız.
 
    Thurrott'un program sırasında verdiği bilgilere göre aslında yeni Xbox tanıtımıyla ilgili daha önce söylentileri ortaya çıkan 24 Nisan tarihi doğruydu. Fakat Microsoft, itibar kaybetmeme amacıyla bu tarihi 21 Mayıs'a kadar ertelemiş. Microsoft'un yeni Xbox'ı 21 Mayıs'ta tanıtacağını söyleyen Thurrott, bu tarihin de ertelenebileceğini fakat kesinlikle E3 öncesi bir tanıtım yapılacağını belirtti.
 
    Son olarak Thurrott, yaptığı açıklamalarda Microsoft'un konsolu senenin son çeyreğinde, tahminen Kasım ayının başında çıkaracağını söyledi.

Bu haberin bağlantısı
URL
Microsoft Xbox 360 Xbox Live Xbox Live Arcade
Ninja Theory'den Yeni Bir Duyuru Var İngiltere'nin En Çok Satanı: BioShock Infinite
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

aydogdu1453

8.4.2013 18:56:28

-1
Bizim ülkeye çıktıktan bir 4 sene sonra gelsin.Beleşçiler hizmet görsün.Kimse en kral içeriği parayla vermez.Parasını alır karşılığını da fazlasıyla verir..Kralcılar daha iyi hizmet istiyolarsa önce btk'ya sonra ttnet'e derdinizi anlatın.Kıytırık upload hızıyla xboxlive hizmeti adam akıllı alamazsın. Saygılarımla.

Kreuger

8.4.2013 16:42:56

0
online parali oldukca Xbox agziyla kus tutsa almam benim icin tek konsol var ps4

The_Rahip

8.4.2013 16:17:56

0
Söylentilere ve teori üretmeye devam. Resmi duyuruyu sabırsızlıkla bekliyorum inşallah yeni nesildede yoluma Xbox ile devam edeceğim

aykut291

8.4.2013 13:58:54

0
İnamıyorum. Böyle şeylerin planları aylar hatta 1 yıl öncesinden planlanır. Ms Ocağın başında Yeni xbox E3 2013 de tanıtılıcağını çıtlatmıştı vede öyle olacak sanmıyorum öyle kafalarına göre hemen fikir değiştirelim 1 ay önce tanıtalım Büyük bir şirkette öyle birşey olamaz tarih ve zaman bellidir ve ozamana kadar plan ve program çoktan yapılmayı başlanmıştır. öyle kafalarına göre değiştirceklerini sanmıyorum ve gerekte yok bence ha mayısta tanıtılmış ha E3 2013 sonuçta sene sonu ps4 le birlikte aynı anda çıkışını gerçekleştirecekmi bitti. önce duyurmuş sonra duyurmuş pek bir önemi yok ben E3 de duyurucaklar diyorum.

BSC Misafiri

8.4.2013 13:21:23

0
İtibar mı ? ne itibarı ? itibar ne arar la microsoft'ta

TncyKrmn

8.4.2013 13:10:16

0
ne yalam söyleyeyim sony microsoftu ters köşeye yatırdı. Bu kadar erken acıklanacagnı beklememslerdir. Xbox piyasaya cıkıs yapmadan 1 gun once tanıtılacak galiba. Bu kadar gec kalındgna gore.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Xbox 360
+ TAKİBE
AL
54 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız