Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Nintendo Yaratıcı Dehası Shigeru Miyamoto'nun Emekli Olmaya Niyeti Yok

 
 
Nintendo'nun yaratıcı lideri Shigeru Miyamoto yeni açıklamalarda bulundu. 71 yaşındaki Miyamoto, yaptığı açıklamayla beraber henüz emekli olma planının olmadığı ve daha fazla bu sektörde kalmaya devam edeceğini belirtti.
 
71 yaşındaki Miyamoto geleceğe dair çeşitli açıklamalarda bulundu 
 
 
 
The Guardian ile yaptığı yeni bir röportajda Miyamoto, geleceğe yönelik bazı planlarından bahsetti ve ek olarak şunları söyledi: "Emekli olmaktan çok güçten düşeceğim günleri düşünüyorum. Geldiğimiz noktada bazı şeyleri 5 yıllık bir zaman diliminde düşünmek zorundasınız. Şu an için enerjim yerinde ve şimdilik devam etmeyi düşünüyorum."
 
Miyamoto, 1977 yılında Japonya merkezli şirketi Nintendo'ya katıldı. Süper Mario, Donkey Kong, Pikmin ve daha fazla başarılı oyun serisinin yaratıcısı olarak biliniyor. Bu seriler Nintendo'nun en çok satan oyun serileri arasında bulunuyor. Son yıllarda oyun bölümünden biraz uzaklaşsa da Illumination'ın kurucusu Chris Meledandri ile beraber The Super Mario Bros. Movie'nin ortak yapımcılığını üstlendi.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Videogameschronicle Nintendo
Epic Games'in Yeni Ücretsiz Oyunu Belli Oldu Star Wars Outlaws için Yeni Çıkış Aralığı Ortaya Çıktı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Dhalsim

2.1.2024 22:37:54

+1
quote:

Orjinalden alıntı: encuni 71 yaşındaki adam bizim 40 yaşındakilerle aynı gözüküyor
Adamlar ortalama 85 yıl yaşıyor. 100 yaşında ölmek gayet normal Japonya'da.. Türkiye'de ort. ömür, yaşam kalitesi( yediklerimizin kalitesiz olması, stres, yaşam tarzı, doğum ölümlerinin çoğalması, ekonominin her geçen gün daha kötüye gitmesi, sağlık sistemin bombozuk olması) bozuk imanlıların çeyrek asırdır tepede olmasından dolayı normal olarak 57 yıl falan. Dünyayı cehenneme çeviren şarlatan ahmaklar bizim gibi namussuz ol cennete git diyor. Tabi tabi gidersin :)

encuni

2.1.2024 21:59:15

0
71 yaşındaki adam bizim 40 yaşındakilerle aynı gözüküyor
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Nintendo
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız