Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Monolith'in İptal Edilen Batman Oyunundan Görüntüler Sızdırıldı!

 
 
Monolith ekibinin daha önce geliştirdiği ve rafa kaldırdığı Batman oyunundan yeni görüntüler ortaya çıktı. Kod adı Project Apollo olarak karşımıza çıkan bu projenin ekran görüntüleri ve oynanış videoları gerçekten de hayranları heyecanlandıracak türden.
 
İptal edilen projede Nemesis sistemi yer alacaktı 
 
 
 
Bilindiği kadarıyla Warner Bros., Batman markasını daha güçlü bir hale getirmek için bir seri oluşturmak istedi. Serinin bir parçası olacak Project Apollo'yu yetersiz gördü. Bu doğrultuda iptal edilen projenin ardından Monolith, mevcut Batman oyununu Yüzüklerin Efendisi oyununa dönüştürdü ve bu yapım Shadow of Mordor halini aldı.
 
İptal edilen Batman oyunu, Shadow of Mordor'da gördüğümüz Nemesis sisteminin aynısına sahip olacaktı. Oyuncular burada kanca ile yukarılara doğru tırmanabilecek, sallanabilecek ve Batmobile'ı sürerek şehir içerisinde dolaşabilecekti. Ayrıca Batman: Arkham Knight'ın aksine oyunda Batmobile ile uzun savaş sahneleri olmayacaktı.
 
Project Apollo, Batmobile, Nemesis sistemi ve gizlilik bölümlerini içermesiyle Arkham serisinde önemli bir yere sahip olacaktı. Dövüş tarzı ise Arkham oyunlarına nitelikteydi.
 
Görseller
 
 
 
 
 
 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Dsogaming Batman
Fallout Dizisinden Yeni Kamera Arkası Görüntüleri Dikkat Çekici Ortamlarıyla Venture to the Vile 7 Mayıs'ta Geliyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

5.4.2024 12:28:03

0
arkham knight'ın önünü keser diy iptal etmişlerdir

BSC Misafiri

5.4.2024 12:27:51

+1
örümcek velet devam ederken batmanin köşede sessizce oyunsuz beklemesi o kadar saçma ki.Arkham serisi devam etseydi rocksteady ile beraber.Kim bilir neler görecektik,suicide squaddan devam warnerbros yazık kafana.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Oyun Haberleri (2024)
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız