Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Fallout Dizisinden Yeni Kamera Arkası Görüntüleri

 
 
Amazon işbirliği tarafından yakında vizyona girmesi planlanan Fallout TV dizisi için yeni bir tanıtım videosu yayınlandı. Aşağıda izleyebileceğiniz video içerisinde oyuncular ve ekip üyeleri, popüler oyun serisinin televizyona uyarlanma sürecini bizlere aktarıyor. Bu kapsamda röportajlar ve kamera arkası görüntüleri sunuluyor.
 
Fallout dizisi için geri sayım başladı 
 
 
 
Başrollerinde Ella Purnell, Walton Goggins ve Aaron Moten'in yer aldığı dizinin yapımcılığını HBO - Westworld dizisinin arkasındaki yapım şirketi Kilter Films üstleniyor. Kıyamet sonrası bir ortamı bizlere sunacak olan bu dizi, oyundaki bazı olayları doğrudan temel alıyor ve ilgi çekici karakterleri bizlere sunmayı hedefliyor.
 
Öte yandan Bethesda'dan Todd Howard, Fallout 5'in The Elder Scrolls 6'dan önce gelmeyeceğini yineliyor. Bu açıklamalara bakacak olursak, hayranların serinin bir sonraki oyunu için 10 yıldan fazla beklemeleri gerekebilir. Fallout TV dizisinin tüm bölümleri 11 Nisan tarihinde Amazon Prime Video hizmetinde yayınlanacak.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Videogameschronicle fallout dizisi fallout westworld yapımcıları westworld jonathan nolan lisa joy ne zaman konusu yayın tarihi
Ninja Theory: Oyuncular Kısa ve Öz Oyunlardan Keyif Alıyor Monolith'in İptal Edilen Batman Oyunundan Görüntüler Sızdırıldı!

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Fallout Dizisi
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız