Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Minecraft Yapımcısının Yeni Oyununda Oyun İçi Harcamalar Kısıtlanacak


    Minecraft'ın yapımcısı Mojang tarafından geliştirilen kart oyunu Scrolls, uzun süreden beri beta sürecinde geliştiriliyor. En nihayetinde 11 Aralık'ta betadan çıkacağı açıklanan Scrolls'un oyun içi harcamalarıyla ilgili ilginç bir açıklama yapıldı.
 
    Yapılan açıklamalara göre yapımcı ekip, oyuncuların oyun içinde yapacağı harcamalara bir kısıtlama getirecek. 5 dolarlık fiyat etiketiyle çıkacağı açıklanan oyun, oyun içi mikro ödemelere de sahip olacak. Fakat bu ödemeler oyuncular arasındaki dengeyi bozmamak amacıyla kısıtlanacak. 
 
    Her ne kadar Scrolls'ta oyun içi ödemelerin olacağı söylense de, oyuna 5 dolar ödedikten sonra ekstra bir ücret ödeyecek duruma düşmeyeceğiniz belirtiliyor. Oyunda elde edeceğiniz 'Shard'lar sayesinde mikro ödemelerle satılan eşyaları ücretsiz olarak alabileceksiniz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Scrolls Markus Persson Notch Mojang
Wasteland 2'nin Yapımcı Firması Yeni Bir RPG Oyunu Geliştiriyor Dragon Age: Inquisition'ın Girişi Yedi Kez Baştan Yapılmış

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Scrolls
+ TAKİBE
AL
4 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız