Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Minecraft Yapımcısının Kart Oyunu Scrolls'a Artık Yeni İçerikler Gelmeyecek


       Minecraft'ın arkasındaki isim Mojang'in kart oyunu Scrolls için üzücü bir haber paylaşıldı. Geliştirici ekip geçtiğimiz saatlerde Scrolls için yeni içerikler geliştirmeyeceğini duyurdu .
 
      Oyun için yayınlanacak olan Echoes adlı büyük güncelleme Scrolls'a gelen son yeni içerik olacak ve artık ne güncelleme de yeni kartlar oyuna gelmeyecek. Bunun yanında yapımcı ekip oyunun denge sistemini yakından takip edeceğini dile getiriyor.
 
      Oyun satılmaya devam edilecek ve Scrolls'un sunucuları en az 1 Temmuz 2016'ya kadar açık kalacak. Yapımın getirdiği tüm gelirler de yine oyunun sunucularının olabildiğince uzun süre açık kalması için harcanacak. Mojang oyunu indiren tüm oyunculara teşekkür etmeyi unutmuyor. 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak scrolls.com Scrolls Markus Persson Notch Mojang
We Happy Few'ın Kickstarter Kampanyası Başarılı Oldu Steam Machine ve Steam Kontrolcüsünün Ön Sipariş Stoğu Bitti
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

30.6.2015 02:24:13

-1
keşke minecraft ta aynı kaderi paylaşsa ama yooook 12 yaşındakiler dışarda sokak oyunları oynamak futbol basketbol gibi bir aktiviteye katılmak yerine bu salağın oyununu oynuyor. pes oynayın en azından isim şehir oynayın

SenJi

30.6.2015 01:06:00

+1
Hakkı yenen bir oyundu ama bununda yanındada en büyük hataları steam platformuna çıkmamaları oldu.Steamde bir oyun reklam yapmadanda hak ettiyse yükseliyor ama oyun ne bir reklam nede insanların oyundan bir haber olmasından harcandı.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Scrolls
+ TAKİBE
AL
4 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız