Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Microsoft, Mediaroom Markasını Sattı


    Microsoft'un IPTV platformlarından Mediaroom, firmanın değişen stratejisinin altında kalmışa benziyor. 11 milyon aktif üyesi bulunan Mediaroom, Ericsson'a satıldı.
 
    Yapılan açıklamalara göre Microsoft, bu tip eğlence teknolojilerini Xbox markası altında yönetmek istediğinden dolayı Mediaroom'un satışına karar verdi. Yani bundan böyle Microsoft, IPTV teknolojisindeki ilerlemelerini ve sunumlarını Xbox konsolları üzerinden devam ettirecek. Bir nevi bundan sonraki Xbox konsolları, oyun konsolundan daha çok eğlence platformu olmaya bir adım daha yaklaşmış oldu.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Microsoft Xbox 360 Xbox Live Xbox Live Arcade mediaroom xbox tv
Terraria, Xbox 360 Çıkışında Minecraft'ı Alt Etti Aion'un 4.0 Yaması Bu Yaz Çıkacak

aydogdu1453

8.4.2013 18:50:28

+2
Bizde bu olay yaşş.Adamların upload'ına bak.Aldıkları paraya bak.Bizde sürüngen net onlarda affetmem yaların net o kadar.Bizde ıptv teknolojisinin akıcı bir biçimde çalışması için tekelciliğin yıkılması lazım.Sony'nin öyle bir derdi olmadığı için rahatlar.Microsoft ise çok şey kaybedebilir.Yeni nesil xbox'çıktıktan 3-5 yıl sonra resmi olarak tr'ye gelmesini isterim.Bu hizmeti bu rezilliğe ses çıkarmayan kralcılar haketmiyor. Saygılarımla.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Xbox 360
+ TAKİBE
AL
54 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız