Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Fallout: New Vegas'tan JRPG'lere Eleştiri

 
      Hatırlarsanız geçtiğimiz aylarda BioWare, JRPG'leri ağır bir şekilde eleştirmişti. Görsellik dışında sürekli aynı çizgide ilerlediklerini ve basit olduklarını açıklamıştı. Buna benzer fakat daha farklı yöntemle yapılan bir eleştiri de Fallout: New Vegas'tan geldi.
 
     Yukarıda gördüğünüz resim Fallout: New Vegas'ın Japonya'da yapılan reklamının bir parçası. Aşağıdan tamamını görebileceğiniz bu afişte bazı Japonların JRPG'leri beğenmedikleri vurgulanıyor. Ellerinde tuttukları pankartlarda "Keşke karakterlerimiz, kötüleri yok etmenin dışında başka görevlere de sahip olsa", "Ne zamandan beri oyunlar sadece izlediğiniz bir şey oldu", "Eğer hikaye değişmiyorsa tekrar oynamanın ne anlamı var" ve "Bugünlerde oyunlar sadece görsel gerçekçiliğe odaklanıyor" şeklinde eleştiriler belirtilmiş.
 
      Fallout: New Vegas'ın dağıtımcısı Bethesda, bu reklam ile birlikte tek taşla iki kuş vuruyor gibi. Batı ve Japon RPG'leri arasında farklar olduğu kesin fakat Square Enix bu reklamdan hoşlanmayacaktır.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Fallout : New Vegas Bethesda Softwork PS3 PC xbox 360 reklam eleştiri jrpg
Torchlight 2 Duyuruldu! Dead Rising'in Ücretsiz Filmi Yayınlandı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

cryptdlg

5.8.2010 09:02:59

0
Adam haklı beyler...

On.E

4.8.2010 22:37:47

0
Square kendini bir toplamalı iyi cevap verebilmek için..

FoXDiE

4.8.2010 21:14:38

0
Eminimki Hoşlanmayacaktır Hem Japon hem batı RPGleri oynayan birisi olarak Enix cevabı yazılarla değil rakamlarla verecektir herhalde diye düşünüyorum :)
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Fallout: New Vegas
+ TAKİBE
AL
32 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız