Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Fallout: New Vegas'ın DLC Boyutundaki Modu Nuevo Mexico için Oynanış Videosu Geldi

 
 
Obsidian tarafından oyunculara sunulan kıyamet sonrası açık dünya aksiyon rol yapma oyunu Fallout: New Vegas için DLC boyutunda yeni bir genişletme geliyor. Fallout: Nuevo Mexico adlı bu genişleme paketi fan yapımı olarak karşımıza çıkıyor ve geliştirilme aşamasında olan bu ek paketten ilk oynanış videosu şu anda yayınlanmış durumda.
 
Fallout: Nuevo Mexico genişlemesi bizlere neler sunuyor? 
 
 
 
Fallout: Nuevo Mexico genişlemesi için yayınlanan oynanış videosu hayran yapımı moddan neler bekleyebileceğimize dair bizlere fikir veriyor. Bu mod Fallout: New Vegas'a gelecek olan modlardan biri olduğundan dolayı grafiksel ve mekanik anlamda çok üst düzey bir şey beklememeniz gerekiyor. Dolayısıyla beklentileri düşük tutmakta fayda var.
 
Fallout: Nuevo Mexico modu 2255 yılında geçiyor. Görünüşe göre oyuncular Tibbet Hapishanesine gelen yeni bir mahkumun rolünü üstleniyor. Mod geliştiricilerinin belirttiğine göre oyuncular birden fazla gruba katılabiliyor ve farklı karakterler de mod içerisinde yer alıyor. Ek olarak yeni aktiviteler ve görevler bizlere sunuluyor. Son olarak modda bulunan eyaletlere ve yerlere seyahat edebiliyoruz.
 
Merak edenler için oynanış videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Dsogaming Fallout : New Vegas Bethesda Softwork PS3 PC Xbox 360
Sızdırılan Starfield Ekran Görüntüsü Uzayda AK-47 Kullanacağımızı Gösteriyor AEW: Fight Forever için Resmi Battle Royale Modu Geliyor

BSC Misafiri

9.7.2023 09:31:50

0
Yav çok dolu ve güzel bir içerik gibi duruyorda.. 2023'te oyuna hasta bile olsam o mekanikler çekilmez aga ya.. Fallout 4 benzeri mekanikler, vuruş hissiyatı vs falan olsa bir nebze.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Fallout: New Vegas
+ TAKİBE
AL
32 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız