Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Elder Scrolls İçin MMO Planı Yok

Bethesda'nın TES serisi için bir MMO yaptığı, söylenti olarak dolaşıyordu.

     Tutan, büyük bir hayran kitlesi elde eden RPG'lerin MMO türüne geçiş yaptığına daha önce şahit olmuştuk. Bunun son örneğine, Bioware'in merakla beklenen oyunu Star Wars: The Old Republic'i gösterebiliriz. Peki, önemli RPG serilerinden The Elder Scrolls'un yapımcısı Bethesda, konu hakkında ne düşünüyor?
 
      PAX fuarında Joystiq'e konuşan Bethesda'dan Todd Howard, Elder Scrolls serisi için herhangi bir MMO planlarının olmadığını açıkladı. Bunun nedeni olarak Todd Howard, gerçekten içtenlikle bir cevap vermiş; "Çünkü bu tip oyunları daha çok seviyorum. Çoğu TES hayranı da benim gibi düşünüyordur. MMO oyun yapmak farklı bir beceri istiyor. Biz MMO insanı değiliz. Saygı duyuyoruz, takip ediyoruz ancak yapmıyoruz. Serinin hayranı olan bazı kişiler MMO oyun istiyor bizden. Ama bana sorarsanız, TES serisinden bir MMO çıkarırsak, oyunun verdiği heyecan ve zevk kesinlikle değişir."
 
      Tabiki bu Todd Howard'ın düşünceleri. Şuanlık bir MMO planlarının olmayışı ve Todd Howard'ın MMO'ya sıcak bakmaması, bütün Bethesda'nın da bu yönde düşündüğünü göstermeyebilir. Son olarak Todd Howard, sözlerine şu şekilde devam etti; "Biz sadece kendi işimizi yapıyoruz. Kendimizi her oyun sonrasında daha da geliştiriyoruz. Bethesda ve hayranlar şuanki durumdan memnun. Yani, yukarıdan "Hey, bunu değiştirmeniz lazım!" şeklinde bir baskı yapan yok."
 

Bu haberin bağlantısı
URL
The Elder Scrolls V Skyrim Elder Scrolls 5 Skyrim Bethesda 2K Games RPG
Star Trek Online Free-to Play Oluyor! L.A. Noire Yapımcısı Kepenkleri İndirdi
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

7.9.2011 12:30:34

0
mmo değilde coop gibi bir sistem olsa tüm sp'yi 2-4 kişi oynayabilsek o zaman tadından yenmez

BSC Misafiri

1.9.2011 22:08:23

0
Kesinlikle yapılmasın zaten. Deus ex HR'yi oynadığım zaman SP oyunların önemini daha çok anlıyorsunuz. Sanki oyun değil film.

BSC Misafiri

1.9.2011 18:08:03

0
Todd howard 'ADAM' sın.

Wayward Son

1.9.2011 16:24:17

0
Hiç MMO yanlısı biri değildim, olmam da. Aynı boss'u 75 kere kesmenin ne gibi bir zevki olabilir, anlamıyorum. Atmosfer olarak hiç bir getirisi yok. Sağlam bir single player'in zevkini hiç bir şeye değişmem. (Bknz. DEHR)

aykut291

1.9.2011 16:10:46

+2
Aynen kesinlikle.Yeter piyasadaki MMO oyunları.Bende sevmiyorum çok saçma geliyo bana tek güzel yanı sosyel iletişim kurman oda yabancı dil biliyosan,bilmiyosan bişey yaramıyor.çok doru bir karar olmuş tebrik ediyorum. :D

T-MAC*1

1.9.2011 16:09:33

+4
"TES serisinden bir MMO çıkarırsak, oyunun verdiği heyecan ve zevk kesinlikle değişir." Kesinlikle.Ondan sonra "mob" kesip seviye "kastığımız" saçma salak bir mmo olur.Buda Elder Scrolls'u bitirir.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
The Elder Scrolls V: Skyrim ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
156 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız