Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Star Trek Online Free-to Play Oluyor!

Aylık ödeme sistemli oyunların devri yavaş yavaş kapanıyor mu ne?

     Geçtiğimiz senenin Şubat ayında çıkan ve çıktıktan sonraki kısa süre içerisinde 1 milyonluk barajı aşan Star Trek Online'nın F2P sistemine geçiş yapacağı açıklandı!
 
     Atari bünyesi altından Perfect World'e geçen ve zor günler yaşayan Cryptic Studios'un oyunu Star Trek Online, içerisinde bulunduğumuz yılın son aylarında, ücretsiz olarak oynanış sistemine geçecek. Ancak her free-to play oyunda olduğu gibi bazı oyun içi öğelere ulaşım, Star Trek Online'da da ücretli olarak sunulacak.
 
     Perfect World Entertainment CEO'su Kelvin Lau konu hakkında, "Star Trek Online, 2011'in sonunda free-to play sistemine geçecek. F2P pazarının Amerika ve Çin'de epey yaygın olduğunu düşünüyorum. Star Trek Online için de iyi olanı bu." açıklamasını yaptı.
 
     Bir başka Cryptic Studios oyunu olan Champions Online, bu sene F2P sistemine geçmişti. Cryptic Studios'un yapım aşamasındaki oyunu Dungeons & Dragons: Neverwinter'ın sisteminin de F2P olacağı açıklanmıştı.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Star Trek Online Atari cryptic studios PC
Gears Of War 3'e Epik Bir Video Elder Scrolls İçin MMO Planı Yok
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

TroJanBerk

1.9.2011 20:04:55

0
quote:

Orijinalden alıntı: Holy-Ghost yine item premium filen özel şeyler olcak ne anlamı kalcak şuna artık f2p yerine başka birşey demeleri lazım
Free to play adı doğru. Oynamak bedava diyor. Oyuna girip çıkmak, oyunun en temel şeyleri falan bedava. Ama diğer şeyler paralı.

sniper23

1.9.2011 18:40:22

0
quote:

Orijinalden alıntı: Holy-Ghost yine item premium filen özel şeyler olcak ne anlamı kalcak şuna artık f2p yerine başka birşey demeleri lazım
bencede açıkcası bedava olması iyi ama premium ve item satın almak oyunu etkileyen şeyler para olunca insanlar eşit olmuyor ama aylık para ödenen oyunlarda herkes eşit ve oyun içinde her şey bedava

Holy-Ghost

1.9.2011 16:24:49

0
yine item premium filen özel şeyler olcak ne anlamı kalcak şuna artık f2p yerine başka birşey demeleri lazım

devrimdoga

1.9.2011 16:14:10

0
Ödeme yapmak istemeyenler için güzel bir haber.Acaba ne zaman olacak bilen varmı ?
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Star Trek Online
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız