Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Sevilen Strateji Oyunu Steam'de Ücretsiz Oldu: Kaçırmayın!

 
 
SEGA ve AMPLITUDE Studios tarafından oyunculara sunulan sıra tabanlı strateji oyunu ENDLESS Legend şu anda tamamen ücretsiz bir şekilde sunuluyor. Oyuncular bu yapımı 23 Mayıs'a kadar Steam kütüphanelerine ekleyebiliyor ve kalıcı bir şekilde sahip olabiliyor.
 
Kalıcı bir şekilde kütüphanenize ekleyebiliyorsunuz 
 
 
 
ENDLESS Legend, ENDLESS Space ve Dungeon of the ENDLESS'in yaratıcıları tarafından bizlere sunulan sıra tabanlı bir fantezi strateji deneyimini kapsıyor. Oyun içerisinde ana dünyamız Auriga'yı kurtarmak için bir yandan mücadele ediyor diğer yandan ise medeniyetimizi her yönden kontrol etmek durumunda kalıyoruz.
 
Oyunun benzersiz bir işleyiş tarzı bulunuyor ve her birinin farklı hikayesi olan 8 farklı medeniyetle karşı karşıya kalabiliyoruz. Üstelik rastgele oluşturulmuş dünyalar ve görevlerle beraber de her bir oyun içerisinde farklı deneyimlerle buluşabiliyoruz. Oyuncular burada rakiplerini alt etmek için karakterlerin ekipmanlarını, yeteneklerini ve çevre unsurlarını kullanabiliyor.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Dsogaming Steam
Hellblade 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı Yeni Call of Duty Oyunu İlk Günden Game Pass'te Olacak!

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Oyun Haberleri (2024)
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız