Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

The Elder Scrolls V: Skyrim 2024'te Yeni Nesil Fan Yapımı Moda Kavuşacak

 
 
Yılların eskitemediği açık dünya aksiyon rol yapma oyunu The Elder Scrolls V: Skyrim için yeni bir mod yolda. 2024 yılı içerisinde çıkış yapmaya hazırlanan bu mod oyunu tamamen yükseltmeyi hedefliyor ve yeni nesil bir deneyimi sunmayı hedefliyor.
 
Yeni mod oyunun sistemini bir hayli yükseltmeyi planlıyor 
 
 
 
Nolvus adlı mod paketinin geliştiricisi şu anda yeni bir proje üzerinde çalışıyor. Nolvus V6 ile beraber Skyrim oyununa büyük geliştirmeler geliyor. PC sürümü için geliştirilen bu paket ile beraber 2011 yılının grafikleri 2024 yılına ulaşıyor.
 
Aşağıdaki videodan da görebileceğiniz gibi bazı animasyonların o kadar da akıcı olarak gözükmüyor ve belli başlı çeşitli sıkıntıların olduğunu da belirtebiliyoruz. Elbette bu çok normal. Ancak bunun dışında bu tarz projeler oyunu tekrardan oynanacak duruma getiriyor ve hayranlar tekrardan oyuna dönüş yapabiliyor.
 
Yeni nesil yapımı modun ne zaman çıkış yapacağına dair şu anda herhangi bir bilgi bulunmuyor. İlerleyen süreçte yeni detayların ortaya çıkması bekleniyor.
 
Tanıtım fragmanı 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Dsogaming 2K Games Bethesda Elder Scrolls 5 RPG Skyrim The Elder Scrolls V Skyrim
Horizon Forbidden West için DLSS 3 Odaklı PC Fragmanı Yayınlandı Xbox, Baldur’s Gate 3'ten +18 İçerik Yükleyen Oyuncuyu Banladığını Doğruladı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
The Elder Scrolls V: Skyrim ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
156 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız