Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Stellar Blade İçin Çıkış Fragmanı Yayınlandı

 
 
Yayıncılığını Sony Interactive Entertainment'ın üstlendiği ve geliştiriciliğini SHIFT UP stüdyosunun yaptığı aksiyon-macera oyunu Stellar Blade için çıkış fragmanı yayınlandı. Oyun bildiğiniz üzere 26 Nisan'da yani bugün itibarıyla çıkışını gerçekleştirecek ve tüm oyuncular oyunu deneyimleme fırsatına sahip olacak.
 
Stellar Blade karakteriyle ön plana çıkıyor
 
 
 
Bildiğiniz üzere oyuna erken erişen birçok oyuncu ve topluluk bulunuyor. Sosyal medya üzerinde oyuna dair çeşitli oynanış videolarını ve incelemelerini bulabilirsiniz. Ancak şimdi bugün itibarıyla tüm dünyadaki oyunculara sunulmak üzere bekliyor. PlayStation 5 konsoluna çıkış yapacak olan bu yapım hikaye odaklı bir aksiyon-macera sistemini bünyesinde barındırıyor.
 
Stellar Blade kadın karakter Eve ile beraber ön plana çıkmaya hazırlanıyor. Aynı zamanda insanlığın geleceğinin pamuk ipliğine bağlı bulunduğu bir dünyada bulunuyoruz. Tuhaf güçlerle yaratıkların tahrip ettiği ortamlarda yer alabileceğimiz yapımda, yapacağımız hamlelerle bu bölgeleri temizlemeye hazırlanıyoruz ve zorlu düşmanlarla mücadele etmek durumunda kalıyoruz.
 
Oyun, PlayStation 5 mağazasında 2.000 Türk Lirası fiyatla satışta.
 
Çıkış fragmanı 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Stellar Blade
ESL Pro Lig Sezon 19'da Eternal Fire İçin Playoff Etabına 1 Adım Kaldı! VCT 2024: EMEA 1. Aşama 4. Haftada Galibiyet Gecesi!

BSC Misafiri

26.4.2024 14:06:43

0
Sonyde şu objeştirip sunma olayı saçmalığı yaptı ya.3A oyun birde sözde gerçekten sektör saçmalıyor iyice.Kaliteli yapımlar çıkmassa.Bu tarz saçma sapan yapımlar dolacak heryer inanılmaz.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Oyun Haberleri (2024)
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız