Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

L.A. Noire Yapımcısı Kepenkleri İndirdi


     Sidney'de kurulan, bu sene çıkan L.A. Noire ile kendini tanıtan Team Bondi, zorlu geçen ayların ardından iflas etti. 
 
     Hatırlayacağınız üzere Team Bondi, L.A. Noire için büyük masraflar harcamıştı. Yeni yüz teknikleri, oyun motorları derken L.A. Noire'nin maliyeti Take Two ve Team Bondi'ye epey pahalıya patlamıştı. Oyunun çıkışından sonra, çoğu otorite tarafından harika notlar L.A. Noire'i karşılamıştı. Ancak korsan belası, sadece tek kişilik oyun modunun bulunduğu çoğu oyunu vurduğu gibi, L.A. Noire'i de vurmuş, oyunun satışları iyi gitmemiş ve Team Bondi ile Take-Two arasında bazı sorunları ortaya çıkarmıştı.
 
      Bu sürecin ardından geçen sancılı aylar, Team Bondi'ye nihai sonucu getirdi. Team Bondi, bugün iflas bayrağını çekti. Team Bondi'nin, KMM Stüdyoları tarafından satın alacağı söylentisi bir süredir ortalıkta dolaşıyordu. Anlaşılan bu söylenti ya hiç Team Bondi ve KMM'nin gündemine gelmemiş ya da, iki stüdyo arasında bazı uyumsuzluklar ortaya çıkmış.
 
      Team Bondi, Take-Two çatısı altında son olarak L.A. Noire'in PC sürümü için uğraş veriyordu. Bu süreç sonrası proje, Rockstar Leeds'e devredilmişti.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak IGN action adventure ps3 xbox 360 Rockstar Games Team Bondi
Elder Scrolls İçin MMO Planı Yok WoW Baş Yapımcısı: "PC Yeniden Gelişiyor"
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

11.9.2014 10:54:53

0
Kendi görüşümü söylüyorum baştan belirteyim sonra laga luga yapmayın. Oyun gayet güzel hatta bu dönemlerde çıkan oyunların en iyisi .(Bana göre) İngilzce diye şikayet edenler var . Sen gidip oyunu torrent indirirsen yada 3-5 TL ye korsan alırsan adamlar sana tabi Türkçe dil desteği vermez . Sende işte yama çıksında oynayalım diye beklersin. He bende korsan olarak oynadım oyunu çok param yok gidip 30-50 TL oyuna ekstra harcamam yapamam lâkin ben dil İngilizce diye şikayet etmiyorum . Türkçe yama ne kadar yardımcı olduysa o kadarıyla oynadım oyunu . Dediğim gibi oyun gayet güzel , düşündürücü ve entrika dolu bir oyun . Bir davayı çözdükçe bir an önce öbür davaya geçip ne olucağını merak ediyorsunuz.Bir o kadar hikayeside güzel tabi. He oyunu bayıcı bulanlar var kötü diyenler var benim düşünceme göre bunu diyen kişiler davaları çözemedikleri için oyunu sıkıcı buldular yada o kadar düşünemiyorlar . İnşAllah oyunun 2.si çıkar. Artık hemen hemen çıkan bütün oyunların birbirine benzerlikleri var ve L.A Noire hiç bir oyuna benzemeyen tamamen ayrı ve kendine özgü bir oyundu. Bir nebze de olsa kendimi farklı bir yerde hissettim. Diğer oyunlar artık zevk vermiyor "bitsede gitsek" havasına sokuyorlar .

SeniSevdim

1.2.2014 01:10:19

0
Oyun Mafia 2 ye grafik olarak yetişemez ama sonrada sonrada içine çekiyor gibi..

BSC Misafiri

3.9.2011 16:52:32

0
LA noire dünyasına binlerce Kaliteli Mp modu yapılabilirdi ,Mesala UBİSOFT Ac e Eşi benzeri olmayan bir Mp yaptı ,Mesela L.a noire e mesela şöyle bişli yapılabilirdi Aynı SP deki gibi Yüksele bilirdik ,Arkadaşımız ile devriye gezerdik ,Dava çözebilirdik iyi polis kötü polis olayını yapabilirdik tabi çok gelişmiş olması lazım Yapay zekanın ,Araba ile kovalamaca yaptığımız bir mod olabilirdi .Bu oyuna Mp olmaz diyorsunuz yapımcılar belli bir çizgi üzerinde yüremek zorunda değiller kendi yolunu çizebilirler ,oyunun ilerleme şekli şuna benziyo , Bir trendesin 3 farklı yolldan gidebiliyorsun yanlış yoldan gitsen bile illaki doğru yola giriyorsun aksiyon olduğunda ise sen sadece kömür atıyorsun buna benziyo oyun

]P0PC0RN

3.9.2011 03:23:42

0
quote:

Orijinalden alıntı: conmolokko ya bu oyunu bayagi sevmiştim.pc ye bekliyordum.bana çok şey anımsatıyordu oyunun haritası müzikleri vs.çok ama çok yazık oldu.ayrıca bende orta derecede bliyorum ve kendimi geliştiriyorum.yaşıtlarımın üstünde bir ingilizcem var(.8.sınıftayım)yarı yarı ya anlasamda konuşmları gene de uğraşırdım.bilmemek değil,öğrenmemek ayıptır.ing bilmiyoz,bu oyun çok b*ktan.gebersin p***venk! böyle bir zihniyet olamaz.o zaman çalış öğren ingilizceni.belki oyun dışında da işine yarar.ayrıca korsan alanlar çok pahalı,iye o kadar veriyim yok.o oyun o parayı hak ediyormuş demek ve bencede hak diyor.her oyun fiyatını hak eder! görmüyorlar ki insanların ekmeğiyle oynuyorlar.sizin yüzünüzden kaç bin kişi işsiz kaldı korsancılar!!!! milletin ekmeğiyle oynamayın.okul da sosyal dersine bir kere girmiş olanlar biraz empati yapmaya çalışsın.onların açısındangörün korsanı.cevap yazıcaksada birisi öyle yazsın lütfen.ayrıca oyun türkiye de pahaalı ama ben gene bir şeylerden kısıp orjinal alıyorum alcaksam.bu pahalılık biraz da ülkenin vergi sisteminden dolayı!
İlköğretim terk.

On.E

2.9.2011 19:31:19

0
LA Noire türü sevene hitap eden bir oyun, şu eleştirilere bakıyorum da İngilizce olayına yorum yok zaten de Multiplayer niye yok diyen adamlar gördüm ya bu oyun için de artık ne denir bilmiyorum..Bu oyun dedektiflik oyunu, Multiplayer'da GTA gibi alıp silahı vuracak mısınız birbirinizi nasıl bir şey olacak..Ama tabii Rockstar ismi de olunca millet çok daha canlı bir şehir ve daha vakit geçirecek mekanlar vs. istedi ama oyunun bu yönüne ağırlık vermediler bu da şahsen GotY adayı olmasını engelledi..Ama adamlar dedektiflik olayını iyi yansıttılar ve puanları vs. de gayet iyiydi..Ama Multiplayer yok İngilizce bilmeyenler oynayamıyor vs. gibi eleştiriler bizim millet için geçerlidir..Üzüldüm önü açık bir firmaydı neyse artık yeni bir oluşumda görürüz kendilerini umarım..

dodomoco

2.9.2011 16:35:03

0
ingilizceyle veya dil desteğiyle alakası yok nedeni şu witcher 2 multi yok ingilizce isteyen bi oyun sadece pcde 4 milyon sattı kaliteyle alakalı l.a noirın grafikleri berbattı sesler berbattı şehir desen sanki ölü gibi ee bunlar iyi olsaydı inanıyorum ki oyun çok daha iyi olurdu

BSC Misafiri

2.9.2011 12:11:01

0
kaç yıldır diyoz siz internet sitelerinden veya 5 tl cd alıp yüklüyosunuz Türkiye'de örneğin 5 bin satıyosa . Almanyada 1 milyon satar dağıtımcı derki buraya önem verelim dil desteğide verelim ne yaparsanız yapın der geliştiriciye adamlarya Almanca oynar görüyoz bayağı oyunlarda Almanca'yıda Crysis 2 de Türkçe çıkmayacaktı Alman Şirketi olmasana rağmen Türk kurucuları olduğu için rica ettiler EA den Türkçe dil desteği verelim dedi öyle Türkçe oldu işte .Kimse bütçem yok demesin gidip 50 tl gömlek giyenleriniz var .

conmolokko

2.9.2011 11:38:05

-1
ya bu oyunu bayagi sevmiştim.pc ye bekliyordum.bana çok şey anımsatıyordu oyunun haritası müzikleri vs.çok ama çok yazık oldu.ayrıca bende orta derecede bliyorum ve kendimi geliştiriyorum.yaşıtlarımın üstünde bir ingilizcem var(.8.sınıftayım)yarı yarı ya anlasamda konuşmları gene de uğraşırdım.bilmemek değil,öğrenmemek ayıptır.ing bilmiyoz,bu oyun çok b*ktan.gebersin p***venk! böyle bir zihniyet olamaz.o zaman çalış öğren ingilizceni.belki oyun dışında da işine yarar.ayrıca korsan alanlar çok pahalı,iye o kadar veriyim yok.o oyun o parayı hak ediyormuş demek ve bencede hak diyor.her oyun fiyatını hak eder! görmüyorlar ki insanların ekmeğiyle oynuyorlar.sizin yüzünüzden kaç bin kişi işsiz kaldı korsancılar!!!! milletin ekmeğiyle oynamayın.okul da sosyal dersine bir kere girmiş olanlar biraz empati yapmaya çalışsın.onların açısındangörün korsanı.cevap yazıcaksada birisi öyle yazsın lütfen.ayrıca oyun türkiye de pahaalı ama ben gene bir şeylerden kısıp orjinal alıyorum alcaksam.bu pahalılık biraz da ülkenin vergi sisteminden dolayı!

falanca17

2.9.2011 00:48:17

+3
Bu oyunun MP ile alakası yok ama artık piyasada MP olmayınca korsan alır oynar sonra silerim mantığı var. Bir çok kişi SP oynayacaksam niye orjinal oyun alim ki diye düşünüyor. Bu yönden satışları etkilemiştir tabikide. Ayrıca L.A. Noire eğlenerek oynanan bir oyun değil. Oyun bir yerden sonra öyle bayıyor ki bitirmek için baya kasmak gerekiyor. Bunu kendi adıma söylüyorum. Bugün iki hevesli kişi yan yana gelip amatör ruh ile oyunlara alt yazı hazırlayabiliyor. Bu firmalar neden bu kadar basit bir altyazı olayını es geçiyorlar anlamıyorum.

BSC Misafiri

2.9.2011 00:16:07

0
ya uyuşmazlıklar falan bahane hangi gerizekalı birinin borcuna kefil olur

Catimen

1.9.2011 23:08:33

+1
Sanırım oyunu beğenen birtek ben varım burada :) , bence oyunun satmamasının nedeni herkesin red dead redemtion gta'nın atlısı l.a noire'de gta'nın dedektiflik eklenmiş halidir sanmasıdır diye düşünüyorum

BSC Misafiri

1.9.2011 22:08:17

+2
satışlarının azlığında korsandan çok herkese hitap etmemesi sorunu var bence. korsan alanda bitirmemiştir oyunu belki. zaten bu türü seven adam firmaya saygısından dolayı gider orjinal alır, kaç tane şöyle oyun varki der ama bunu tahmin edip o kadar çok masraf yapmamaları gerekirdi.

BSC Misafiri

1.9.2011 22:08:14

0
Nerde simdi o korsani savunanlar alin bakin korsan sayesinde nekadar insan issiz kaldi

BSC Misafiri

1.9.2011 22:08:12

+1
dehard 01.09.2011 16:42:56 Hayatımda gördüğüm en saçma yorum..

BSC Misafiri

1.9.2011 22:06:26

+17
Oyun çıkmadan önce çok gazladılar herkes aha kesin bu sene goty olacak bu oyun denildi sonuç ortada.Araba modellemeleri kullanımı felan rezalet,zaten grafiklerde iyi değil bi tek yüz animasyonlarına çalışmış adamlar okadar,multiplayer desen yok aksiyon çok az, ben bu oyun türkiyede tutmaz dedim birde iyi ingilizce isteyen bir oyun öyle diyince herkes saldırıp - lere boğmuşlardı beni burdan onlara selam gönderiyorum. Sadece türkiyedemi ingilizceyi iyi bilmeyen insanlar var,sanki bu oyunlar sadece dil desteği olan 4 5 ülkedemi oynanıyor?Bizim gibi oyunlar'da kendi dil desteği olmayan 10 larca ülke var doğal olarak onlarda bizim türk çoğunluğu gibi iyi ingilizce bilmiyorlar.Bunların hepsi satışlara etki eder BENCE DAHA FAZLA KİTLELERE ULAŞMAK İSTİYORLARSA HER OYUNDA EN AZIN'DAN 10,15 ÜLKENİN DİLİNİ ALT YAZI OLARAK SUNMALARI YAPIMCILARA DAHA FAZLA SATIŞ VE PARA GETİRECEKTİR AMA YAPMIYORLAR NEDENSE.

Sisyphus

1.9.2011 21:36:37

0
Gta'nın var da ne oluyor? Trişkadan multiplayer koymuşlar oyunu alanların tamamına yakını single player oynadıktan sonra oyununu rafa kaldırıyor. Birşey yapmış olmak için yapılmamalı. Team Bondi mp koymayarak en doğrusunu yaptı. Zaten LA Noire Gta'daki gibi elinizde silah çatışmalara gireceğiniz bir oyun değil

Tancredi

1.9.2011 21:31:02

-1
GTA IV nasıl multiplayer oluyorsa bu da olur.

Sisyphus

1.9.2011 21:22:55

-2
Şaka gibi, az şu eleştirilere bak. İngilizce bilmeyenler oyuna çamur atıyor. İngilizce bilmiyorsanız sorun sizindir oyunun ne kabahati var? Sony birkaç oyunu Türkçe'ye çevirdi diye her firmanın çevirmesi mi lazım? Keşke çevirseler orası ayrı konu da bir oyunun ingilizce olması eksi falan değil. Sadece Almanca, Fransızca falan olsa neyse İngilizce'yi de öğrenin bir zahmet. Multiplayer olsun diyenler de acaba böyle bir oyundan nasıl multiplayer bekliyorlar merak ediyorum.

BSC Misafiri

1.9.2011 21:02:36

+1
yazık olmuş:S

Doğan96

1.9.2011 20:57:06

+2
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri Tüh! Tamda pc ye çıkacaktı.
Merak etme PC ye çıkacak :D "Rockstar Leeds" Geliştiriyor...

BSC Misafiri

1.9.2011 20:39:59

0
Tüh! Tamda pc ye çıkacaktı.

Guest-959295B3B

1.9.2011 19:29:17

+1
@efekan GTA IV'yi Team Bondi yapmadı L.A. Noire'de multiplayer modu yok

AsiCimbomlu

1.9.2011 19:01:27

0
quote:

Orijinalden alıntı: efekan candan -Dil seçeneği az. (artık millet mal değil ingilizce ise zevk çıkmıyor ve oyun satmıyor.) -Multiplayer mod berbat (seçenekleri daha da fazla yapabilirlerdi.) -En son yaptıkları gta iv den de hoşlanmadım adam gibi yama yapılamadı. San Andreas kadar zevk vermedi. Orjinal aldım 1 hafta sonra sattım :P
Oyunda MP vardı da biz mi görmedik ?

Stygián

1.9.2011 18:49:42

+1
Madem böyle bir oyun yapıyorsun dil seçeneğin geniş olacak.Dublaj isteyen yok çok mu zor altyazı yapmak?Satışları en az 2 kat artardı.Multiplayer falan demeyin oyun adventure sayılır multiplayer ne alaka ?

BSC Misafiri

1.9.2011 18:07:25

0
İngilizce bilmeyenler için sıkıcı bir oyun bence. Zevk meselesi.

Tancredi

1.9.2011 17:36:10

0
Multiplayer olsa bi nebze zevki artabilirdi oyunun.

ultra_storm

1.9.2011 17:30:58

0
quote:

Orijinalden alıntı: AsiCimbomlu Kaç ay önce 4 milyon felan sattığı söylenmişti. Neylerine yetmiyor.
+1 crysis 2 3 milyonmu ne sattı hemde o daha çok harcadı yeni grafik motoruna vs vs.

lalala25

1.9.2011 17:29:00

0
oh be biran kalbime indi Pc sürümü çıkmıyacak diye düşündüm ama şu son yazı: ''Team Bondi, Take-Two çatısı altında son olarak L.A. Noire'in PC sürümü için uğraş veriyordu. Bu süreç sonrası proje, Rockstar Leeds'e devredilmişti.'' beni öyle bir rahatlattı ki.Batarsa batsın önce Pc ye çıksında. Kendisi etti kendisi buldu.Herkes Take-Two nun himayesinde mutlu( rockstar ve 2k games) fakat bu team bondi ye rahat battı ve kendisi tek başına başarabileceğini düşündü ve İFLAS!!!!

All Men Must Die

1.9.2011 17:20:03

+1
L.A Noire un pc sürümü çıkıcakmı çıkmıyacakmı şimdi ??

rambocuk

1.9.2011 17:19:56

0
uncheted 3 için orjinale ceviriyorum makinemi fifa 12 ninde katkısı var tamamen türkçe oyun usta oyunculardan türkçe dublaj kaç para olursa olsun alıcam orjinal sıf bunun için 1 t blik oyunu oynamıcam iptal olmuş olucak siz düşünün işte erinmeyip türkçe yapsaydınızda batmasaydınız

AsiCimbomlu

1.9.2011 17:09:52

+5
Kaç ay önce 4 milyon felan sattığı söylenmişti. Neylerine yetmiyor.

kontraktil

1.9.2011 16:57:51

0
dil seçeneği yok. herkese hitap etmiyor. oyun aşırı sıkıcı ve kendini tekrar ediyor. multiplayer yok. vs vs.. LA Noire'ın benim için özeti budur.

wisla

1.9.2011 16:53:32

0
bence oyun süper ama yapımcıların verdiği yanliş karar sonrasi işte böyle hak ettikleri duruma düşerler. oyunda çok çeşitli seçenekler yapıcaksın ki satasın daha fazla para kazanasın aynı zamanda tüketicede kazansın zevk alsın oyundan

dehard

1.9.2011 16:42:56

+3
Sen oyunu dil seçeneğini az sayıda tutarsan kimse almaz onlinede yok. Oyuna extra 5 dil seçeneği koy bak millet nasıl alır bunlarda iyi alıştı artık ingilizce oyun yapalım onlinede olmasın millet alsın oldu başka konsoluda istermisin ?

vfdg

1.9.2011 16:41:51

-4
Madem harika bir oyun çıkartacaklardı bu tür bence en kötü seçim olmuş.Piyasada zaten pek fazla dedektiflik oyunu seven de yok, en azından rekor kıracak kadar yok.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
L.A. Noire ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
111 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız