Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Dead or Alive 5: Last Round'ın PC Sürümünde Yeni Nesil Oyun Motoru Kullanılmayacak


       Bildiğiniz gibi Dead or Alive serisinin son oyunu Dead or Alive 5: Last Round yakında PC oyuncularıyla buluşacak. Oyunun PC sürümü için ortaya çıkan haberlere göre Dead or Alive 5: Last Round, PC'de Soft Engine'i kullanmayacak. Bu motor bildiğiniz gibi oyunun PlayStation 4 ve Xbox One sürümünde kullanılan motor.
 
      Oyundaki karakterlere çok daha gerçekçi bir görünüm veren bu motor oyunun PC sürümünde kullanılmasa da Dead or Alive 5: Last Round, PC'de önceden açıklanandan daha yüksek sistem gereksinimleri isteyecek. 
 
      Görünümlerin yanında oyununun yeni nesil sürümüne özel olan iki yeni harita da PC'de yer almayacak. Oyunun PC sürümünde kullanılan gölge efektleri yeni nesilde kullanılan efektler olacağı belirtiliyor. Yani Dead or Alive 5: Last Round'un PC sürümü eski ve yeni neslin karışımı olacak.
 
      Son olarak oyunun PC sürümüne online özellikler yapım çıkışını yaptıktan yaklaşık üç ay sonra yayınlanan bir güncellemeyle gelecek.  Dead or Alive 5: Last Round 30 Mart'ta PC oyuncularıyla buluşacak.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak pcgamer.com dead or alive 5: the last round dead or alive xbox one playstation 4 ps4 yeni nesil gen tecmo koei tecmo team ninja
Warhammer Quest Yapımcısı Yeni Bir Warhammer 40K Oyunu Duyurdu Nintendo Her Bir Mobil Oyunu için Ayrı Ayrı Ödeme Seçenekleri Değerlendirecek
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Dead or Alive 5: Last Round ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
4 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız