Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Dead or Alive 5: Last Round'a Yırtılabilir Kostümler Geliyor


      Dead or Alive serisinin son oyunu Dead or Alive 5: Last Round için yeni bir duyuru yapıldı. Oyunun yapımcısı Yosuke Hayashi, düzenlediği canlı yayın sırasında oyuna yırtılabilir kostümlerin geleceğini duyurdu. 

     Bahsettiğimiz özellik Mart ayında yayınlanacak yeni kostüm DLC'siyle birlikte oyuna eklenecek. Hayashi, bahsedilen DLC'ye ait bir ekran görüntüsü paylaştı. Paylaşılan bu ekran görüntüsünde yırtılan kıyafetler göremesek de oyuna eklenecek yeni kostümleri görebiliyoruz. Konuyla ilgili yeni açıklamalar geldiğinde sizlere aktaracağız. 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak dualshockers.com dead or alive 5: the last round dead or alive xbox one playstation 4 ps4 yeni nesil gen tecmo koei tecmo team ninja
Wasteland 2'nin Gelecek Güncellemesi Oyunu Grafiksel Olarak Geliştirecek The Witcher 3: Wild Hunt'tan İki Yeni Ekran Görüntüsü
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

17.5.2015 20:24:17

0
Sırf bu yüzden bo oyunu alırım... Tam istediğim gibi...

BSC Misafiri

2.3.2015 11:16:54

0
Zaten karakterlerin kıyafetleri " ona göre " birde yırtacaklar...

BSC Misafiri

2.3.2015 11:15:53

0
Oyun serisini iyi bilenler kostümlerin nerelerinden yırtılabileceğini de şimdiden tahmin edebiliyorlar. :)

Muhammed310

2.3.2015 10:13:53

+1
Tam bir erotik oyunu ne ararsan var bir de yırtılabilir kıyafetler eksikti oda oldu artık orasını burasını yırtarlar işte benim bu oyunu oynamama sebebim de bu.

Zarbo257

2.3.2015 01:27:19

0
O değilde oyunu PSN'den bedavaya indiriyorsunuz sadece 2 karakteri kullanabiliyorsunuz geri kalan karakterler için eğer sadece kadın karakterleri açmak istiyorsanız 75 TL lik DLC yi alıyorsunuz,story modunu açmak isterseniz 60 küsür TL lik DLC yi alıyorsunuz,karakterlerinizin kostümlerini mi değiştireceksiniz o zaman 40 küsür TL lik DLC yi satın almanız lazım...Ulan bu ne bu ne bu ya?Şaka mı bunlar böyle oyun satma mantığı mı olur arkadaş Allah belasını versin kim çıkarttıysa bu DLC mantığını.

alike03

1.3.2015 16:55:38

+1
Gecenlerde de bir haber vardi Dead or Alive yapimcilari erotik modlardan sikayetci diye. Yohei Shimbori modcular oyunumuzu cok erotik gösteriyorlar diyordu.

2K

1.3.2015 13:26:01

+1
Bu adamların tüm oyunları böyle Ninja Gaiden 3:RE de bile karakter ekranında analog ile kadın karakterin göğüslerini hareket ettiriyorduk. Sırf tenis oynayan kadın karakterler ile oyun yaptılar, Dead or Alive zaten seri olarak hep böyleydi. Adamlar cidden sapık oldukları için mi yoksa çocuka bir şekilde mi yapıyorlar hiç belli değil. Açıkçası ben Dead or Alive serisini severim ama bunu pek dile getirmekten çekinirim ve oynarken bile görse ne söyler diye düşünürüm hep.

Megathrone26

1.3.2015 13:01:57

+1
Hey Allah'ım ya kostüm tamam da yırtılabilirliğiyle öne mi çıkmaya çalışıyorlar bakalım daha neler göreceğiz
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Dead or Alive 5: Last Round ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
4 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız