Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Dead Rising 4'ün Hikaye Modunda Co-op Bulunmayacak

 
   Dead Rising 4 daha duyurulmadan oyunda co-op modu bulunacağını sızıntılar sayesinde öğrenmiştik. Capcom da duyurusunda co-op modu hakkında detaylı bir açıklama yapmamıştı ancak şimdi durumu netleştirmek adına oyunu geliştiren stüdyo Capcom Vancouver'ın marka yöneticisi bir açıklamada bulundu.
 
   Açıklamasında ise Dead Rising 4'ün hikaye modunun co-op içermeyeceğini, multiplayer modunda 4 kişilik co-op bulunacağını belirtti. Yapılan açıklama şu şekilde oldu.
 
"4 kişilik bir online modumuz var. Hikaye modu ise tek kişilik bir mod, sadece Frank ile oynayacaksınız. Frank'in hikayesine odaklandığımızdan emin olmak istedik. Frank gerçekten ilginç bir karakter ve onu geri getirmek heyecan verici." 
 
   Capcom Vancouver tarafından geliştirilmekte olan Dead Rising 4, 6 Aralık tarihinde Xbox One ve Windows 10 için çıkış yapacak.
 
   Microsoft'un haziran ayında yaptığı açıklamaya göre de Dead Rising 4; doksan gün boyunca Windows 10 platformuna, bir yıl boyunca da Xbox One platformuna süreli özel oyun olacak. IGN tarafından paylaşılan multiplayer oynanış videosuna buradan ulaşabilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Dead Rising 4 Dead Rising Xbox One PC Capcom Vancouver PlayStation 4
Fallout 4 Modları Nihayet PlayStation 4'e Geliyor Phil Spencer, Xbox Scorpio'nun Fiyatı Hakkında Konuştu

darkdogan

17.11.2016 11:46:19

+1
Doğru bir karar,co-op için ayrı bir modun bulunacağı demek DAHA FAZLA içerik demek.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Dead Rising 4
+ TAKİBE
AL
4 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız