Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Capcom Vancouver'da İşler Yolunda Gitmiyor

  
 
   Dead Rising serisinin geliştiricisi Capcom Vancouver'da işler pek yolunda gitmiyor.
 
   Kotaku editörü Jason Schreier'ın haberine göre, Capcom Vancouver'da bir sürü kişinin işine son verildi ve bir sonraki Dead Rising oyununun içeriği azaltılırken henüz duyurulmamış başka bir proje de iptal edildi. 
 
   Kariyerini tehlikeye atmamak için isimsiz olarak konuşan kaynak şirketin düzene sokulması için yaklaşık 250 kişinin çalıştığı stüdyoda 50 kişinin işten çıkarıldığını belirtti. Kaynak tarafından belirtilene göre, iptal edilen oyun New York'un alternatif bir gerçeklik versiyonunda geçmesi planlanan üçüncü şahıs aksiyon macera oyunu olacaktı ancak prototip aşamasında kalan oyun Capcom tarafından yeşil ışık alamadı.
 
   Dead Rising 2'den bu yana serinin geliştiriciliğini üstlenen Capcom Vancouver mobil oyunlar üzerinde de çalışıyor. Stüdyo geçtiğimiz yıl Puzzle Fighter'ı çıkardı.

Bu haberin bağlantısı
URL
Dead Rising 4 Dead Rising Xbox One PC Capcom Vancouver PlayStation 4
Sea of Thieves Kapalı Betasına 332,052 Oyuncu Katıldı Sleeping Dogs Filmi Yapım Aşamasında
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

The_Rahip

7.2.2018 09:12:58

0
Oyuncular artık sıkıldı, Dead Rising serisi ilgi görmedikçe Capcom geliştiriyor. Elinde birçok sağlam oyun var onlara yönel yada Dead Rising serisini aynı Resident Evil gibi bir değişime sok. Dead Rising aslında oynanış dinamikleri ve open world yapısıyla ciddi bir atmosferle çok iş yapar.

BlackBeasT

7.2.2018 00:48:34

0
Dead Rising ilk oyunları farklıydı, abüsrtlüğün 1 dozu vardı lakin son Dead Rising oyunlarıda çok acaip 1 hal aldı

BSC Misafiri

6.2.2018 14:45:28

0
Üstteki yorum yada alttaki doğru söylüyor.

Drima

6.2.2018 13:32:33

+2
Salak içeriklerden uzak, ciddi ağır atmosferli ve hatta mümkünse State of decay kopyası loot, yeme içme ve arkadaş ilişkilerini dev gibi bir haritada birleştirirlerse o grafiklerle. Şaha kalkarlar. Öyle Blanka kafasını takıp 432 zombiye kafa atmak için depara kalkmak falan.. Olmuyor yani.

Nightmare_00

6.2.2018 13:29:59

0
Saçma sapan oyunlar çıkar sonra ağla dur.Capcom da enayi Konami gibi elindeki iplerin değerini bilmiyor ve çıkarmıyor.Herşeyin bir bedeli var aptal Capcom iyice ağlak olup çıktınız..

The_Rahip

6.2.2018 13:20:20

+2
Dead Rising serisi artık ilgi görmüyor. Seriyi baştan sıfırlamaları gerekiyor. Dead Rising'i şuanki halinin tam tersi ciddi bir atmosfer soksalar ve oynanış dinamiklerini daha gerçekçi bir hale getirseler çok daha iyi iş yapar.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Dead Rising 4
+ TAKİBE
AL
4 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız