Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Dead Rising 4'ün Ücretsiz Capcom Kostüm Paketi için Yeni Video

 
      Dead Rising 4 için duyurulan Capcom karakterleri DLC'si için yeni bir tanıtım videosu geldi. Street Fighter karakterleri için ayrı olarak bir tanıtım videosu hazırlayan ekip bu karakterler kostümlerinin ücretsiz 4 Aralık'ta verileceğini söylüyor.
 
     Street Fighter Heroes DLC'si içerisinde Mecha Zangief, M.Bison, Cammy, Ryu ve Akuma bulunuyor. Diğer Capcom oyunlarından da karakterleri içerecek Frank's Big Package yukarıdaki tarihte ücretsiz olarak dağıtılacak. 
 
     Frank bu karakter kostümlerini giydiğinde aynı zamanda da o karakterin özel yeteneklerini kullanabiliyor. Tanıtım videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Dead Rising 4 Dead Rising Xbox One PC Capcom Vancouver PlayStation 4
Switch Sistem Güncellemesi Versiyon 4.0.0 Yayınlandı Halo Wars 2 iiçin Crossplay Yolda

Drima

19.10.2017 14:45:04

0
Bu kadar gereksiz ve inanılmaz saçma kostümleri eklemek yerine Free Roam modu ekleyin, çıkacak zombi sayısı ve türünü ayarlayalım, gece gündüz döngüsünü ayarlayalım vs vs az özgürlük sunun. Bana ne Akuma kostümden? 3. oyunda da aynı dert vardı chapter seçip boş boş dolanıyorduk.. Free Roam şart.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Dead Rising 4
+ TAKİBE
AL
4 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız