Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Yeni bir Dead Rising oyununa göz kırpıldı!

 
 
Capcom tarafından oyunculara sunulan zombi temalı aksiyon macera serisi Dead Rising hayranları için sevindiren bir durum ortaya çıktı. Dead Rising 4 ile beraber kötü bir gidişat yakalayan seri için Twitter üzerinden Jez Corden (haberci ve analist) yeni bir oyunun ufukta olabileceğini öne sürdü.
 
Yeni bir Dead Rising oyunu gelebilir
 
 
 
İlk olarak 2006'da piyasaya sürülen Dead Rising serisinin ilk oyunu bir hayli ilgi gördü ve bu durum serinin sonraki oyunlarının oluşturulmasına katkı sağladı. Serinin en son 4. oyunu 2017 yılında çıkış yaptı ve bu oyun oyuncular tarafından pek tutulmadı ve eleştirilerin odağı haline geldi. 4. oyunla beraber beklentileri karşılamayan seri bir süredir sessizliğini koruyordu.
 
Ancak sessizlik Jez Corden tarafından bozuldu ve yeni bir oyunun ufukta olabileceğini öne sürdü. Corden, "Dead Rising sebebiyle Xbox'a yöneldim" diyen bir kullanıcıya yanıt olarak "Eğer bir Dead Rising hayranıysan gelecekte sizler için de bir şeyler olabilir" cümlelerini aktardı.
 
Öne sürülen bu oyunun yeni bir Dead Rising oyunundan ziyade ilk oyunun yeniden yapımı şeklinde de karşımıza çıkması olası. Ancak şu anda yeni oyunun tam olarak ne olduğu konusunda net bir bilgi yok.
 
Dead Rising serisi özünde oyuncular tarafından sevilen ve oynanan bir seri. Dolayısıyla hayranlar yeni ve daha üst düzey bir oyun daha görmek istiyor. 
 
Peki siz yeni bir Dead Rising oyununu görmek istiyor musunuz?
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Insidergaming Dead Rising reboot
GTA 6 için yayınlanan konsept haritalar beklentileri yükseltiyor! GTA 5'ten 2 kat daha büyük! System Shock remake için geri sayım başladı: Oyunun yapımı tamamlandı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Venomstr

12.5.2023 23:09:05

0
Kesinlikle gelmeli. Bekliyorum ben.

BSC Misafiri

12.5.2023 22:52:49

0
1.Oyunu ve zero oyununu bitiremedim ama onun dışında tüm oyunlarını bitirmiş biri olarak bekliyorum zeroyu bitirmeme sebebim pcye çıkmamasıydı

BSC Misafiri

12.5.2023 17:29:55

+1
Çok güzel haber, daha yeni 3. oyuna tekrar başladım, nasıl eğleniyorum ama diğer oyunlardan daha çok sevmemin bir nedeni var, daha ciddi ve daha karanlık atmosferi olan bir oyun.. Sonraki oyunda biraz ciddiyet ekleseler benim açımdan şahane olur da ihtmimal vermiyorum (hele ki dördüncü oyundan sonra)
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Dead Rising 4
+ TAKİBE
AL
4 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız