Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

DayZ ve Rust Benzeri DUCKSIDE Duyuruldu: Oyunda Bir Ördeksiniz

 
 
Yayıncılığını ve geliştiriciliğini tinyBuild ekibinin üstlendiği açık dünya hayatta kalma oyunu DUCKSIDE resmi olarak duyuruldu. Duyurulan bu oyunun henüz bir çıkış tarihi açıklanmadı ve ilgi çekici detaylarla beraber bizlere sunulmak isteniyor.
 
Hayatta kalma mekanikleriyle ördek teması birleşiyor
 
 
 
Oyunun içeriğine ve temasına bakacak olursak geliştirici ekibin belirttiğine göre DayZ veya Rust benzeri olduğu ilk etapta belirtiliyor. Ancak burada bir karakter olarak ördeği kontrol edebiliyor ve ördekle beraber istediğimiz gibi tepelerden süzülebiliyor ve savaş alanlarında kendimizi hayatta tutmaya çalışıyoruz.
 
Oyuncuya karşı mücadele edebileceğimiz (PvP) veya oyuncuları yanımıza çekerek (PvE) düşmanlara karşı gelebileceğimiz yapımda silahlar kullanabiliyor, şapka takabiliyor, kendi bölgemizi inşa edebiliyor ve daha fazlasını gerçekleştirebiliyoruz.
 
Ördek temalı yapım içerisinde perdeli ayaklarımızı kullanarak değerli kaynakları ortaya çıkarmaya çalışıyor ve diğer yandan açık dünyada keşfedilecek ortamlara geçiş yapabiliyoruz. Ancak burada dikkatli olmamız gerekiyor çünkü hem oyuncular hem de diğer tehlikeli unsurlar bizleri bekliyor.
 
Duyuru fragmanı
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu DUCKSIDE
RTX Remix'li Deus Ex Modu Artık İndirilebilir Lethal Company Benzeri Korku Oyunu Steam'de Ücretsiz Oldu

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Yeni Oyun Duyuruları
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız