Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Bisikletler Dışarı, Cyberbike İçeri

Bakalım Wii için başka ne gibi kontrol cihazları göreceğiz?
Nintendo Wii ile oldukça farklı bir kontrol yapısını kullanıcılarına sunan Nintendo'nun ilginç fikirleri bitmek bilmiyor. Neko Entertainment imzalı Cyberbike ile birlikte ilginç bir kontrol sistemi de evlerimize girecek. 
 
Nintendo Wii'nin en ilginç kontrol cihazlarından biri olan Cyberbike paketinde ayrıca kontrol cihazına özel olarak tasarlanan bir oyun bulunacak.
 
Paket ile aynı isme sahip oyunda farklı kulvarlarda 18 bölüm bulunacak. Bunun yanında diğer Cyberbike kullanıcılarıyla oynayabileceğiniz özel multiplayer seçenekleri de oyunda bulunacak. Oyunun bazı bölümlerinde bisiklet pedalına asılırken bazı bölümlerde su altında gidecek bazılarında ise havada kalmak için vargücünüzle hareket etmek zorunda kalacaksınız.
 
Neko Entertainment'in dağıtımını yaptığı cihazın Avrupa'daki dağıtımı ise BigBen Interactive tarafından yapılacak. Fiyatı ile ilgili herhangi bir açıklama yapılmayan cihazın çıkış tarihi ise 2010 yılının ilk çeyreği olarak düşünülüyor.
 
Oyunun ve aksesuarın yayınlanan ilk ekran görüntülerine ulaşmak için buraya, ilk videosuna ulaşmak için ise buraya tıklayınız.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Neko Entertainment Nintendo Wii Cyberbike
Famitsu'nun Yeni İnceleme Notları Modern Warfare 2, Kapış Kapış Gidiyor

swordmaster33

13.10.2009 23:31:50

0
ciddi anlamda düşüşe geçen wii satışlarını arttırmak için daha yaratıcı fikirler bulması gerekir bence nintendonun
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Cyberbike
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız