Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Abandoned Geliştiricisi Silent Hill iddiaları için Konami ile İletişime Geçtiğini Belirtti

 
 
Hayatta kalma korku oyunu Abandoned, Blue Box Studios tarafından uzun süredir geliştirilme aşamasında bulunuyor. Geliştirilme aşamasında yer alan oyun üzerinde bu zamana kadar birçok varsayım yapıldı. Oyunun ekran görüntülerine, oyun içi görüntülerine ve ekibin logosuna dayanarak işin arkasında Konami'nin olduğu ve yeni Silent Hill oyununun geleceği iddiaları ortaya atıldı.
 
Geldiğiniz noktada Gazeteci Colin Moriarty, hayatta kalma korku oyunu Abandoned geliştiricisi Hasan Kahraman ile bir röportaj yaptı. Kahraman, bu iddiaları konuşmak ve sonlandırmak adına Konami ile iletişime geçtiğini belirtti.
 
Bu konu hakkında Hasan Kahraman şu sözleri söyledi: "Onlara ulaştım. Çok stresliydim. Çünkü insanlar bu oyunun Silent Hill olduğunu düşündü. Olay kontrolden çıktı. Biz küçük bir ekibiz. Bu zamana kadar büyük bir kitlemiz olmadı. Böyle bir tecrübemiz de yok. Niyetimiz bu değildi. Ben de Konami'ye ulaştım ve durumu anlattım."
 
Öte yandan uzun süredir haber alınamayan Abandoned'ın iptal edildiği iddiaları ortaya atıldı. Bu iddiaları ortadan kaldırmak için Blue Box yeni bir Tweet attı ve oyunun geliştirilmesinin devam ettiğini belirtti.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Thegamer Abandoned FPS Hayatta Kalma Oyunu Blue Box Game Studios PlayStation 5 özel
Starfield'ın 2018 Sürümünden Yeni Oyun içi Ekran Görüntüleri Sızdırıldı Red Bull Flick Geri Dönüyor!
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

5.4.2022 17:04:37

0
Sözde geçen sene ağustosta trailer göstereceklerdi tamamen rezil bir proje, silen hill bile çıksa fanboylar dışında kimse yüzüne bakmaz

BSC Misafiri

4.4.2022 16:30:04

+1
Bu Hasan Kahraman denen adam ne prim yaptı be Silent Hill ve Kojima ismini kullanarak. İnsanların oyunun Silent Hill mı acaba diye düşüncelere iten kişi de tam olarak kendisi yalnız. İyice kabak tadı vermeye başladılar.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Abandoned
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız