Star Wars: The Old Republic Video İnceleme Aion F2P - Asmodian

1e1: Creative Oyuncu Kulaklıkları Video İnceleme

22 2012 Erdinç İyikul 85 İzlenme Sayısı: 24346 Video süresi: 26 dk

Creative'in oyunculara özel Sound Blaster Tactic3D Omega, Alpha ve Tactic360 kulaklıkları yanı sıra profesyonel FPS'cilere özel Sound Blaster Recon3D ses kartı yanında müzik severlere özel HQ-1600 ve WP-350 bütün ayrıntılarıyla bu videoda.

HD Versiyon - Bu videonun yüksek çözünürlüklü versiyonunu izlemek için tıklayın. (387 MB)
BSC bolumsonucanavari Bolum Sonu Canavarı PC PS3 xbox 360 DS PSP Wii IPhone
Star Wars: The Old Republic Video İnceleme Paylaş Aion F2P - Asmodian
YORUMLAR
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.
Lwd - 16.1.2014 20:17:58 0
x-fi + 5.1 analog kulaklıklıktan sonra tactic 3d omega kullanmak, ferrari den alfa romeo ya binmek gibi oldu. Tavsiye etmiyorum. Razer Chimaera alacağım.
MxFxOx - 29.2.2012 17:54:26 0
cretive önce windows 7 için adam gibi sürücü çıkarsın satarken iyi ama sonrası, kendi ürününe destek vermeyen bir firma
vernoncougar - 29.2.2012 17:08:27 0
Agzınıza, nefesınıze saglık sevgılı edıtorler, cok cok tesekkurler bılgılendırıcı sunumunuz ıcın..
Virtual Reality - 29.2.2012 01:12:13 0
Teşekkür ederim Erdinç bey incelemeyi bekliyoruz. Birde Erdinç bey bu aralar tüm 1 e 1 incelemeleriniz de ps3 ün grafik kalitesini gözler önüne seren exc. oyunlardan bahsederken hep Uncharted ve GOW dan bahsediyorsunuz. Gran Turismo 5 ve Killzone 3 ü unutmayın derim.

Özellikle GT5 her hafta yeni sezonluk yarış güncellemeleri, çevrim içi 2. el araba galerisi ve bugüne kadar geçirdiği bir çok güncelleme ile yaşan bir oyun konumunda
GT5 i sürekli güncellemelerle eskitmeden ayakta tutuyorlar. Sezonluk yarışlar ve çevrim içi yarışlar müthiş keyif vermeye başladı. Grafik ve ses kalitesine de diyecek bir şey yok.

Mesut beyle iddalaşırken bu iki oyundan da bahsetmeniz yerinde bir karar olacaktır.
By_e - 29.2.2012 00:51:56 0
alıntı:

Orijinalden alıntı: ilker_xxx

Merhaba Erdinç bey

Bende ps3 ve pc için üretilen usb den bağlanıp dijital olarak kayıpsız iletişim kuran sanal 7.1 özelliğe sahip çok temiz ses ileten mikrofonu olan üzerinde ki tüm düğmelerin iyi düşünülerek tasarlanmış bu kulaklığı inceledim.

Ses kalitesi gerçek 5.1 kulaklıklar kadar olmasada kendi sınıfında gayet yeterli seviyede

Sizden ricam benim aşağıda linkini vermiş olduğum inceleme mi okuyup sizinde yorumlarınızla güzel bir inceleme videosu hazırlamanız. Bir de bu kulaklık ucuza satılırken talep olunca sony bayileri tarafından gereksiz yere pahalı satılmaya başlandı. Yurt dışından kargo dahil daha uygun fiyata temin ediliyor.

Sizden bir ricam daha var. 1. mesajımı okuduktan sonra ilk sayfada aşağılara doğru ''Ürünle ilgili detaylı incelemem 1'' ve ''Ürünle ilgili detaylı incelemem 2'' mesajlarım var asıl bunları okumanız. Burada kulaklığın tüm detaylarını tüm deneyimlerimi paylaştım. İlerleyen sayfalarda da farklı paylaşımlar var.

Keşke sizler gibi imkanım olsa da bu ps3 e özel üretilmiş aynı zamanda pc de de yeterli seviyede çalışan sony 7.1 ps3 kulaklığı videolu olarak inceleyebilsem.

Benim deneyimlerimin üzerine deneyimlerinizi katarak bu kulaklıkla ilgili 1 e 1 videonuzu bekliyoruz. Sizde oyun oynarken kullanabilirsiniz geceleri çok işinizi görür.

Official SONY PS3 Wireless 7.1 Surround Sound Stereo Headset deneyimim.
http://forum.donanimhaber.com/m_56279568/mpage_1/f_/key_//tm.htm#56285250


Benim sony 7.1 le ilgili genel görüşüm.

Sony 7.1 bir Mercedes - BMW değildir. Ama bir Opel - VW - Honda - Toyota dır. Opel veya VW aldığınız da paraya kıyıp mercedes veya BMW almadığınıza pişman oluyorsanız veya olacak bir yapıya sahipseniz. Sony 7.1 almayın. Astro A40, Turtle Beach veya Sharkoon alın.

Ama Sony 7.1 kesinlikle vasat bir kulaklık değil orta halli bir kulaklık. Her ürünün kendi içinde iyileri olduğu gibi bu ürününde daha iyileri var bu gerçeğide kabul etmek lazım.

Eğer ilk kez oyuncu kulaklığı kullanacaksanız sony 7.1 den memnun kalmama şansınız yok çünkü yeterince oyuncu kulaklığı denemediğiniz için kulağınız bu konuda gelişmemiştir ve ayrım yapamaz. Sony 7.1 size çok çok iyi gelir.

ileride yeni konsolların çıkmasıyla birlikte daha fazla kulaklık seçeneği göreceğiz üstelik astro 40 wireless system gibi konsollara ve bir çok cihaza tam uyumlu asil oyuncu kulaklıkları da ülkemiz de resmi olarak satışa çıkacaktır. Sharkoon gibi konsollarla tam uyumlu kaliteli kablolu oyuncu kulaklığı üreten firmalar da bir bir kablosuz versiyonlar üretip piyasaya sunacaklardır.

Demek istediğim başlangıç kulaklığı için Sony 7.1 yeterli geldi bana açıkcası ama yeni konsollardan birini aldığımda bu muhtemelen ps4 olur. Yeni bir kulaklığa da terfi edebilirim.

Sony 7.1 ps3 e analogdan değil usb girişinden dijital olarak bağlanıyor buda büyük bir artısı


Öncelikle ellerinize sağlık.

Ürünün temini için gerekli yerler ile irtibata geçtim. Ürün elimize geçer geçmez, detaylı bir incelemesi seve seve yaparız.

İyi geceler,
ysrkn - 29.2.2012 00:08:46 0
http://www.amazon.com/gp/product/B002KSPKRS?smid=ATVPDKIKX0DER

ear force su an 200 dolardan 90 dolara indi haberiniz olsun.
sezgin0707 - 28.2.2012 21:59:40 0
avm lerde goruyorumda 800 900 liraya kulaklıklar ama 5 para etmez :(
District7 - 28.2.2012 09:16:05 0
alıntı:

Orijinalden alıntı: capoeira_GS

creative kulaklıları iyi ama logitech daha iyi oyuncu kulaklıgında

Creative Tactic 3d Alpha kullanıyorum, fiyat aralığı olarak 120-150 lira aralığında, THX sertifikalı ve böylesine kaliteli bir kulaklık seçeneğini Logitech te bulamazsın mesela, tavsiye ederim
capoeira_GS - 25.2.2012 18:34:44 0
creative kulaklıları iyi ama logitech daha iyi oyuncu kulaklıgında
Murat.92 - 25.2.2012 15:19:11 0
videodaki ürünler ilgimi çekmediği halde sırf 1e1 videosu olduğu için izledim. elinize sağlık
Ginga Bishounen - 25.2.2012 12:58:57 0
Recon 3D'nin ülkemize ne zaman teşrif edeceği belli mi?

Not: hoparlör, kulaklık vb. şeyler olmadığı için videoyu izleyemiyorum, o yüzden soruyorum.
musAKka - 25.2.2012 01:20:53 +1
alıntı:

Orijinalden alıntı: DH Misafiri

merhaba,

Programınız çok iyi ancak birde Wireless Gaming Headset G930'u inceleseniz çok iyi olucak.

Zaten incelenmişti.

http://donanimhaber.com/logitech/NewsDetail.aspx?id=22669
DH Misafiri - 25.2.2012 01:09:01 0
Inceleme icin cok tesekurler Supersiniz , merak etigim bu Sound Blaster Tactic3D Omega
bu asagidaki urunlerden daha mi iyi kaliteli.
beyerdynamic MMX 300 ,
Sennheiser PC 360
DH Misafiri - 25.2.2012 01:08:50 0
merhaba,

Programınız çok iyi ancak birde Wireless Gaming Headset G930'u inceleseniz çok iyi olucak.
DH Misafiri - 25.2.2012 01:08:39 +2
arifin mençıstıra attığı golü arıyordum nerelere geldik gene
DH Misafiri - 25.2.2012 01:08:26 0
Güzel bir inceleme olmuş..
MAXSTAR - 25.2.2012 00:08:42 0
bence buna dr dre bi el atsa geçen olamaz
serkan4411 - 24.2.2012 17:14:51 0
güzel
robocop06 - 24.2.2012 17:12:55 +1
alıntı:

Orijinalden alıntı: kenan_0

kulaklık şart ya. pazardan aldığım 5liralık kulaklıklar işimi görüyor.

Bunlar 5 TL lik kulaklığa benzemez yanlız
altugkartal - 24.2.2012 17:07:32 0
ps3 için kulaklık olarak kablolu yok galiba yada baktım bulamadım ama şöyle bir ürün var

http://www.creative.com/soundblaster/tactic3d/recon3d/

bu acaba kablolu mikrofonlu normal kulaklığı ps3 e göre entegre falan mı yapıyor ?

eğer böyle birşey varsa çok iyi olur
Queen Hentai - 24.2.2012 16:05:23 0
alıntı:

Orijinalden alıntı: ilker_xxx

alıntı:

Orijinalden alıntı: Rubellite

USB kulaklıkların herhangi bir dezavantajı varmı arkadaşlar ? (PC'de sorun çıkarır mı vb.) Ona göre sipariş geçicem yukarıda dediğim kulaklığı. :)

Hem ps3 e hem pc ye dijital olarak veri aktaracak şekilde bağlanan (usb veya optik) aynı zamanda kablosuz olan, mikrofonu olan sony 7.1 ps3 headset daha ucuz bir kulaklık yok. Tam bir f/p canavarı
Sanal 7.1 moduda ekstrası ve bu sanal 7.1 mod da streo moddan daha iyi çalışıyor baslar falan daha iyi

Tabi benim düşüncem ps3 ve pc ile kullanmak isteyen ve kablosuz olsun diyenler için

Evet, dediğiniz kulaklığı biliyorum. Hatta forumda detaylı inceleme konusu da mevcut ama düşünmüyorum o kulaklığı.

İlginiz için teşekkür ederim.
CloserTR - 24.2.2012 16:03:30 0
sohbet tadında anlatım gerçekten çok güze.ağzınıza sağlık.
Virtual Reality - 24.2.2012 15:59:32 0
alıntı:

Orijinalden alıntı: Rubellite

USB kulaklıkların herhangi bir dezavantajı varmı arkadaşlar ? (PC'de sorun çıkarır mı vb.) Ona göre sipariş geçicem yukarıda dediğim kulaklığı. :)

Hem ps3 e hem pc ye dijital olarak veri aktaracak şekilde bağlanan (usb veya optik) aynı zamanda kablosuz olan, mikrofonu olan sony 7.1 ps3 headset daha ucuz bir kulaklık yok. Tam bir f/p canavarı
Sanal 7.1 moduda ekstrası ve bu sanal 7.1 mod da streo moddan daha iyi çalışıyor baslar falan daha iyi

Tabi benim düşüncem ps3 ve pc ile kullanmak isteyen ve kablosuz olsun diyenler için
Queen Hentai - 24.2.2012 15:58:25 0
Ses kartım onboard 5.1 ses desteği sunuyor. Realtek HD Audio diye geçiyor. Daha 1 hafta önce tekrardan Windows 7 kurdum ve son çıkan sürücüsünü yükledim. Logitech Z-5500 ile kullanıyorum PC'yi. Genelde Steam'den oyun oynayıp müzik dinliyorum. Film için MKV player kullanıyorum vb.

Geceleri oyun oynamayı çoğu kişi gibi seviyorum ve kulaklık ihtiyacı oldu. Sharkoon vardı ama ondan hevesimi alıp sattım. Şimdi de Creative'in yukarıda bahsini geçtiğim modelini düşünüyorum. Bakalım, alıcam gibi. ^_^
iARDAs - 24.2.2012 15:52:41 0
alıntı:

Orijinalden alıntı: Rubellite

USB kulaklıkların herhangi bir dezavantajı varmı arkadaşlar ? (PC'de sorun çıkarır mı vb.) Ona göre sipariş geçicem yukarıda dediğim kulaklığı. :)

Aslinda yok benim dedigim sadece kisisel tercihim.

Cogu insan cok memnun USB kulaklikdan.

Zaten bu ozellikleri kulaklik vermiyo bildigim kadariyla. USB girisinin kendi driverlari filan var, usb soundcard gibi dusun o girisleri. Bu sayede o sesler veriliyo. Yoksa kulakligin kendisinin oyle bir efekt yapmasi yazilimsiz olanaksiz.

ben boyle biliyorum, yaniliyo olabilirim.

Ses kartin yok ise gonul rahatligiyla alabilirsin USB kulaklik. Ses kartin var ise bu USB kulakligi takinca ses kartin devre disi kaliyor ve KulakliginUSBnin software i ile devam ediyorsun ses almaya.

ben sadece normal soundcard + headseet tercih ederim cunku ses kalitesi genelde USB headsetlerden daha iyi olur.ama kisisel bir tercih bu.
Queen Hentai - 24.2.2012 15:37:38 0
USB kulaklıkların herhangi bir dezavantajı varmı arkadaşlar ? (PC'de sorun çıkarır mı vb.) Ona göre sipariş geçicem yukarıda dediğim kulaklığı. :)
Virtual Reality - 24.2.2012 15:33:24 0
Merhaba Erdinç bey

Bende ps3 ve pc için üretilen usb den bağlanıp dijital olarak kayıpsız iletişim kuran sanal 7.1 özelliğe sahip çok temiz ses ileten mikrofonu olan üzerinde ki tüm düğmelerin iyi düşünülerek tasarlanmış bu kulaklığı inceledim.

Ses kalitesi gerçek 5.1 kulaklıklar kadar olmasada kendi sınıfında gayet yeterli seviyede

Sizden ricam benim aşağıda linkini vermiş olduğum inceleme mi okuyup sizinde yorumlarınızla güzel bir inceleme videosu hazırlamanız. Bir de bu kulaklık ucuza satılırken talep olunca sony bayileri tarafından gereksiz yere pahalı satılmaya başlandı. Yurt dışından kargo dahil daha uygun fiyata temin ediliyor.

Sizden bir ricam daha var. 1. mesajımı okuduktan sonra ilk sayfada aşağılara doğru ''Ürünle ilgili detaylı incelemem 1'' ve ''Ürünle ilgili detaylı incelemem 2'' mesajlarım var asıl bunları okumanız. Burada kulaklığın tüm detaylarını tüm deneyimlerimi paylaştım. İlerleyen sayfalarda da farklı paylaşımlar var.

Keşke sizler gibi imkanım olsa da bu ps3 e özel üretilmiş aynı zamanda pc de de yeterli seviyede çalışan sony 7.1 ps3 kulaklığı videolu olarak inceleyebilsem.

Benim deneyimlerimin üzerine deneyimlerinizi katarak bu kulaklıkla ilgili 1 e 1 videonuzu bekliyoruz. Sizde oyun oynarken kullanabilirsiniz geceleri çok işinizi görür.

Official SONY PS3 Wireless 7.1 Surround Sound Stereo Headset deneyimim.
http://forum.donanimhaber.com/m_56279568/mpage_1/f_/key_//tm.htm#56285250


Benim sony 7.1 le ilgili genel görüşüm.

Sony 7.1 bir Mercedes - BMW değildir. Ama bir Opel - VW - Honda - Toyota dır. Opel veya VW aldığınız da paraya kıyıp mercedes veya BMW almadığınıza pişman oluyorsanız veya olacak bir yapıya sahipseniz. Sony 7.1 almayın. Astro A40, Turtle Beach veya Sharkoon alın.

Ama Sony 7.1 kesinlikle vasat bir kulaklık değil orta halli bir kulaklık. Her ürünün kendi içinde iyileri olduğu gibi bu ürününde daha iyileri var bu gerçeğide kabul etmek lazım.

Eğer ilk kez oyuncu kulaklığı kullanacaksanız sony 7.1 den memnun kalmama şansınız yok çünkü yeterince oyuncu kulaklığı denemediğiniz için kulağınız bu konuda gelişmemiştir ve ayrım yapamaz. Sony 7.1 size çok çok iyi gelir.

ileride yeni konsolların çıkmasıyla birlikte daha fazla kulaklık seçeneği göreceğiz üstelik astro 40 wireless system gibi konsollara ve bir çok cihaza tam uyumlu asil oyuncu kulaklıkları da ülkemiz de resmi olarak satışa çıkacaktır. Sharkoon gibi konsollarla tam uyumlu kaliteli kablolu oyuncu kulaklığı üreten firmalar da bir bir kablosuz versiyonlar üretip piyasaya sunacaklardır.

Demek istediğim başlangıç kulaklığı için Sony 7.1 yeterli geldi bana açıkcası ama yeni konsollardan birini aldığımda bu muhtemelen ps4 olur. Yeni bir kulaklığa da terfi edebilirim.

Sony 7.1 ps3 e analogdan değil usb girişinden dijital olarak bağlanıyor buda büyük bir artısı
iARDAs - 24.2.2012 15:10:10 0
USB kulakliklar bana uzak Allah`a yakin olsun

guzel bir ses karti + 3.5mm lik girisi olan kulaklik kadar kalitelisi yok bence. sahsi gorusum.

Ayrica benimde 5+1 ses sistemim var ve bangir bangir cok memnunum fakat kulaklik ile oyunlari oynadigimda her zaman daha fazla ses duyuyorum, daha guzle oluyor. Mumkun oldugunca kulaklik ile oyun oynamaya bakarim.

creative xfi titanium + kaliteli bir headseti hic bir creative kulakligina degismem.

Not : Dediklerim PC icin gecerli. Konsollarda zaten USB veya blutooth disinda pek bi sans yok.
Queen Hentai - 24.2.2012 14:38:08 0
Tactic 3D Omega'yı alasım var şuan. 1 ay sonraya öderim kartta ki açığı. :D

Bu arada ürünü alırsam kısa bir inceleme videosuda çekerim HD olarak. ^_^
DH Misafiri - 24.2.2012 04:09:59 0
elinize sağlık güzel paylaşım olmuş tebrikler..
www.forumrenkli.com adresinde kaynak belirterek paylaşıyorum sanırım sorun olmaz.

kolay gelsin, iyi çalışmalar..
No Way Out - 24.2.2012 02:11:59 0
alıntı:

Orijinalden alıntı: musAKka

alıntı:

Orijinalden alıntı: No Way Out

alıntı:

Orijinalden alıntı: musAKka

Güzel bir inceleme olmuş. Burada video olduğu için fiyatlar haliyle belirtilmemiş. Merak edenler için Türkiye satış fiyatları yaklaşık olarak:

Tactic 3D Omega: 425-450 TL
HQ-1600: 60-65 TL
Recon3D: Türkiye direkt satışını bulamadım, yurtdışından 250 TL civarına geliyor. PCIe modeli daha ucuz.
Tactic360: 150-175 TL
Tactic 3D Alpha: 115-125 TL
WP-350: 150-160 TL

Bunların haricinde şahsen Creative Sound Blaster Arena kulaklık kullanıyorum. Sanal çevresel ses veren, bası ve tizi iyi olan, ses yalıtımı üst düzey, USB girişli ve ses kartı üzerinde bir kulaklıktır. Onun da fiyatı 175-200 TL arasında değişir (hatta geçen haftalarda Vatan ciddi bir indirimle satmıştı) Tavsiye ederim.

Üretimi durdu ve kafa kısmı insanın kafasını acayip acıtan bir kulaklık önermem.

Üretimi durdu ancak son seriler tekrardan ülkeye sokuldu, onlar da biraz çabuk tükendi. Yine de bazı elektronik mağzalarında bulunabiliyor.

6-7 saatlik oyun seanslarımda bile herhangi bir rahatsızlık yaşamadım. Saçlar uzun olduğu için belki tampon etkisi yaratıyordur, bilemem.

Arena 2 kere alıp sattım, benimde saçlar uzun. Hatta kullandığım dönem kullanmadığım zamanlarda bile kafamın o kısmına basınca acıyordu. Zaten o kulaklığın acıtacağını bilmen için kullanman gerekmez. Ağırlığına ve üst bandına bakın anlarsınız. Herhangi bir yastık yok plastiği deri ile kaplamışlar o kadar.

Sonra Tactic Alpha'ya geçtim yok böyle bir rahatlık fakat Arena'nın ses kalitesi çok daha iyidi.
musAKka - 24.2.2012 01:46:11 0
alıntı:

Orijinalden alıntı: tizar

alıntı:

Orijinalden alıntı: musAKka

alıntı:

Orijinalden alıntı: cllasman

Çok kızıyorum sizin bu huynuza arkadaş FİYAT VERİN FİYAT siz fiyat vermez iseniz ben o ürünü alıp alamıycağımı nerden bile bilirim.... Fiyat vermekten korkmayın ister 999TL olsun ister 30TL olsun verin fiyat nerden ala biliriz onları söyleyin inceliyorsunuz ama kuru bir inceleme yapıyorsunuz... Şahsi görüşümdür umarım dikkate alırsınız..

Burada ürün incelemesi yapılıyor, firma reklamı değil. Kaldı ki bu videolar seneler sonra bile izlenebiliyor. Birkaç haftada bile çok ciddi fiyat değişimleri olabiliyorken sürekli yayında olan bir videonun fiyat içermesi, kullanıcıları ister istemez yanlış yönlendirecektir.

bir çok ürün inceleme sitesinin yaptığı gibi çıkış fiyatının söylenmesinde ne gibi bir sakınca var?

Ürünler her zaman çıkış zamanında incelenmiyor. Ve çıkış fiyatları ile satış fiyatları arasında çoğu zaman uçurumlar oluyor, hatta bu fiyatlar genel olarak yurt dışı dolar ya da euro bazlı fiyatlar oluyor, bunlar da son kullanıcıyı direkt olarak yanıltan şeyler.

Ürünün fiyatını öğrenmek zor birşey değil. Hatta şahsen kısa süre içerisinde fiyatlara bakıp sıraladım bu konuda. Ama ben bu sıralamayı yaparken bile birilerinin çıkıp "Sen şu fiyatı söylemişsin ama burada bu fiyata satılıyor" diye çıkış yapması konusunda şüphelerim vardı, halen de var çünkü bunlarla çok sık karşılaşıyoruz.
game83 - 24.2.2012 01:39:40 0
mesut abi 2006 daki ilk video incelemenizi izledimde ne kadar çok yol kat etmişsiniz:)
tizar - 24.2.2012 01:35:54 0
alıntı:

Orijinalden alıntı: musAKka

alıntı:

Orijinalden alıntı: cllasman

Çok kızıyorum sizin bu huynuza arkadaş FİYAT VERİN FİYAT siz fiyat vermez iseniz ben o ürünü alıp alamıycağımı nerden bile bilirim.... Fiyat vermekten korkmayın ister 999TL olsun ister 30TL olsun verin fiyat nerden ala biliriz onları söyleyin inceliyorsunuz ama kuru bir inceleme yapıyorsunuz... Şahsi görüşümdür umarım dikkate alırsınız..

Burada ürün incelemesi yapılıyor, firma reklamı değil. Kaldı ki bu videolar seneler sonra bile izlenebiliyor. Birkaç haftada bile çok ciddi fiyat değişimleri olabiliyorken sürekli yayında olan bir videonun fiyat içermesi, kullanıcıları ister istemez yanlış yönlendirecektir.

bir çok ürün inceleme sitesinin yaptığı gibi çıkış fiyatının söylenmesinde ne gibi bir sakınca var?
musAKka - 24.2.2012 01:22:07 +1
alıntı:

Orijinalden alıntı: cllasman

Çok kızıyorum sizin bu huynuza arkadaş FİYAT VERİN FİYAT siz fiyat vermez iseniz ben o ürünü alıp alamıycağımı nerden bile bilirim.... Fiyat vermekten korkmayın ister 999TL olsun ister 30TL olsun verin fiyat nerden ala biliriz onları söyleyin inceliyorsunuz ama kuru bir inceleme yapıyorsunuz... Şahsi görüşümdür umarım dikkate alırsınız..

Burada ürün incelemesi yapılıyor, firma reklamı değil. Kaldı ki bu videolar seneler sonra bile izlenebiliyor. Birkaç haftada bile çok ciddi fiyat değişimleri olabiliyorken sürekli yayında olan bir videonun fiyat içermesi, kullanıcıları ister istemez yanlış yönlendirecektir.
musAKka - 24.2.2012 01:19:45 0
alıntı:

Orijinalden alıntı: No Way Out

alıntı:

Orijinalden alıntı: musAKka

Güzel bir inceleme olmuş. Burada video olduğu için fiyatlar haliyle belirtilmemiş. Merak edenler için Türkiye satış fiyatları yaklaşık olarak:

Tactic 3D Omega: 425-450 TL
HQ-1600: 60-65 TL
Recon3D: Türkiye direkt satışını bulamadım, yurtdışından 250 TL civarına geliyor. PCIe modeli daha ucuz.
Tactic360: 150-175 TL
Tactic 3D Alpha: 115-125 TL
WP-350: 150-160 TL

Bunların haricinde şahsen Creative Sound Blaster Arena kulaklık kullanıyorum. Sanal çevresel ses veren, bası ve tizi iyi olan, ses yalıtımı üst düzey, USB girişli ve ses kartı üzerinde bir kulaklıktır. Onun da fiyatı 175-200 TL arasında değişir (hatta geçen haftalarda Vatan ciddi bir indirimle satmıştı) Tavsiye ederim.

Üretimi durdu ve kafa kısmı insanın kafasını acayip acıtan bir kulaklık önermem.

Üretimi durdu ancak son seriler tekrardan ülkeye sokuldu, onlar da biraz çabuk tükendi. Yine de bazı elektronik mağzalarında bulunabiliyor.

6-7 saatlik oyun seanslarımda bile herhangi bir rahatsızlık yaşamadım. Saçlar uzun olduğu için belki tampon etkisi yaratıyordur, bilemem.
GT_55 - 24.2.2012 00:56:30 0
Bende şu an tactic alpha var.Oyun perfomasından ve müzik kalitesinden gayet memnumum.Boşuna omega'ya o kadar para vermeye gerek yok.Tactic alpha her türlü işinizi görür..
losthell - 24.2.2012 00:18:58 0
Uzun zamandır SB Arena kullanmaktayım ve usb Xfi ses kartıyla gelmesi hem ses kalitesini çok arttırıyor hem de ince ayarlarla (eq,crystalizer) tam istediğim sesi alıyorum. Merak ettiğim Omega'da ses kartı durumu nedir, Arena gibi Xfi kadar kaliteli bir ses kartı barındırıyor mu eq ayarları, kristalize içeriyor mu?
ikdemrici - 24.2.2012 00:07:40 0
almayı düşünüyorum ama değermi sizce arkadaşlar
BSC Misafiri - 23.2.2012 23:20:51 0
Mesut abi dediğin gibi bu ürünlerde bazı eksikler var bence alınası olan ürünler özellikle o ses kartındaki ayak seslerini duymamıza yarayan mod fps oyunlarında oldukça işe yarayacağını düşünüyorum çünki sadece ses kasarak bile multiplayer çok oyunculu fps oyunlarında başarıya ulaşmak mümkün bu arada gıcık komşu benzetmenizde hiç bir sakınca görmedim bu konuya takılanlar sırf gıcıklık olsun diye yapıyorlar buna eminim programlarınızın devamını bekliyorum saygılar :)
cllasman - 23.2.2012 20:58:39 -2
Çok kızıyorum sizin bu huynuza arkadaş FİYAT VERİN FİYAT siz fiyat vermez iseniz ben o ürünü alıp alamıycağımı nerden bile bilirim.... Fiyat vermekten korkmayın ister 999TL olsun ister 30TL olsun verin fiyat nerden ala biliriz onları söyleyin inceliyorsunuz ama kuru bir inceleme yapıyorsunuz... Şahsi görüşümdür umarım dikkate alırsınız..
X-FI - 23.2.2012 20:42:20 0
creative iyi güzel hoş bir firma... zamanında win7 driverlara kazık atmı olsada asla vazgeçmem
No Way Out - 23.2.2012 19:55:59 0
alıntı:

Orijinalden alıntı: musAKka

Güzel bir inceleme olmuş. Burada video olduğu için fiyatlar haliyle belirtilmemiş. Merak edenler için Türkiye satış fiyatları yaklaşık olarak:

Tactic 3D Omega: 425-450 TL
HQ-1600: 60-65 TL
Recon3D: Türkiye direkt satışını bulamadım, yurtdışından 250 TL civarına geliyor. PCIe modeli daha ucuz.
Tactic360: 150-175 TL
Tactic 3D Alpha: 115-125 TL
WP-350: 150-160 TL

Bunların haricinde şahsen Creative Sound Blaster Arena kulaklık kullanıyorum. Sanal çevresel ses veren, bası ve tizi iyi olan, ses yalıtımı üst düzey, USB girişli ve ses kartı üzerinde bir kulaklıktır. Onun da fiyatı 175-200 TL arasında değişir (hatta geçen haftalarda Vatan ciddi bir indirimle satmıştı) Tavsiye ederim.

Üretimi durdu ve kafa kısmı insanın kafasını acayip acıtan bir kulaklık önermem.
Skymarc - 23.2.2012 19:49:13 0
fiyat tablosu gösterseniz iyi olurmuş video sonlarında , ama yinede güzel inceleme , sağolun.
Hater- - 23.2.2012 19:18:09 0
Tactic3D Omega çok iyiymiş hoşuma gitti.
Diğer kulaklıklar da iyi gerçekten. Daha fazla donanim videosu istiyoruz.
musAKka - 23.2.2012 17:38:57 0
Güzel bir inceleme olmuş. Burada video olduğu için fiyatlar haliyle belirtilmemiş. Merak edenler için Türkiye satış fiyatları yaklaşık olarak:

Tactic 3D Omega: 425-450 TL
HQ-1600: 60-65 TL
Recon3D: Türkiye direkt satışını bulamadım, yurtdışından 250 TL civarına geliyor. PCIe modeli daha ucuz.
Tactic360: 150-175 TL
Tactic 3D Alpha: 115-125 TL
WP-350: 150-160 TL

Bunların haricinde şahsen Creative Sound Blaster Arena kulaklık kullanıyorum. Sanal çevresel ses veren, bası ve tizi iyi olan, ses yalıtımı üst düzey, USB girişli ve ses kartı üzerinde bir kulaklıktır. Onun da fiyatı 175-200 TL arasında değişir (hatta geçen haftalarda Vatan ciddi bir indirimle satmıştı) Tavsiye ederim.
No Way Out - 23.2.2012 17:29:52 0
Omega ile alpha arasındaki ses kalitesinden bahsetseniz iyi olurdu.
Jaraxxus - 23.2.2012 17:19:11 0
Beğenerek takip ediyoruz her zaman ki gibi bu haftada güzel bir konuya değinmişsiniz. Tabiki çoğumuzun hani oo süper kulaklık ama işte ucuzlarsa alırız diyebileceği tarzda kulaklıklar Omegadan bahsediyorum tabiki... :) Herkes adına umuyorum ki birgün deneme fırsatına sahip oluruz :)
UzmaN345 - 23.2.2012 17:12:38 0
Ses kartı ve kullaklıgı kullanıyorum gayet memlunum
Kulaklıgı 85tl aldım 10 saat ustu kullanımda rahatsız ediyor normal kulaklara baskı yapmaktan uzun süreli kullanımda rahatsız edebiliyor onun dısında kulaklık rahatsız etmiyor ve güzel ses veriyor iyi bir ses kartı ilede kullanıyorum beni takmin ediyor gidip 500tl bir kullaklıgı vermeye deymez onun yerine iyi bir ses kartı alınır ve ses kartı daha önemli en dadik kolanda bile sesleri derinden hissediyorsunuz ses kalite yarım oluyor ama yinede sizi takmin ediyor ben geceleyin 10tl satılan kolonları açmaya çekiniyorum...
En önemlisi ses kartı 150tl bir ses kartı alıcan 300tlye kadar cıkıyor parana göre
Kullaklık 90 - 150 arası çok iyi iş görüyor
Amfi kişiye göre deyişir 500 - 1000tl arası sistemler gayet yeterlidir. 5.1 Sony; Müzik için Pioneer alıcan benim kişisel tercihim...
Queen Hentai - 23.2.2012 16:47:26 0
alıntı:

Orijinalden alıntı: robocop06

alıntı:

Orijinalden alıntı: By_e

Arkadaşlar merhaba, Gıcık komşu lafıma takılanlar olmuş. Fakat ben onu şaka maksatlı söyledim yoksa ne öyle bir şey yaparım, ne de öyle bir şey yapılmasını isterim. Yanlış anlaşılma olmasın, spontane konuşma esnasında ağzımdan çıkan küçük bir sözcüktü. :) Herkese iyi geceler,


ya hiç takmana bile gerek yoktu alınan alınır beğenmiyorlarsa daha iyisini çeksinler.Bunlara hiç şaka falan yapılmadan düz anlatım olacak ozaman da aksini söylerler hiç gülmüyorsunuz derler salla gitsin

Kesinlikle.

Sanırsın herkes komşularıyla haşır neşir olacak diye bir kural var.

Konu dışında ekmeği nasıl alıyorsunuz diye bir konu vardı. Cevaplardan biri; ''Bakkala girerim, ekmeği alıp parasını verip konuşmadan çıkarım''. Kimisinin komşuları ile ilişkileri bu örnekte ki gibidir ve öyle olması da gerekir.

Zamanında yüksek ses ile Counter-Strike oynuyorum diye eve polis geldi. Apartmanda silah sıkıyorlar diye ihbar yapmışlar. Bilin bakalım telefon açan kişi kim ? :)
Cloud__Strife - 23.2.2012 16:14:46 +2
203,67 USD + KDV
Havale-Eft ile 425,14 TL
robocop06 - 23.2.2012 16:10:12 0
alıntı:

Orijinalden alıntı: By_e

Arkadaşlar merhaba, Gıcık komşu lafıma takılanlar olmuş. Fakat ben onu şaka maksatlı söyledim yoksa ne öyle bir şey yaparım, ne de öyle bir şey yapılmasını isterim. Yanlış anlaşılma olmasın, spontane konuşma esnasında ağzımdan çıkan küçük bir sözcüktü. :) Herkese iyi geceler,


ya hiç takmana bile gerek yoktu alınan alınır beğenmiyorlarsa daha iyisini çeksinler.Bunlara hiç şaka falan yapılmadan düz anlatım olacak ozaman da aksini söylerler hiç gülmüyorsunuz derler salla gitsin
Queen Hentai - 23.2.2012 15:36:02 0
alıntı:

Orijinalden alıntı: DH Misafiri

Sanalmarketim.com da 438 tl alınmaz.HQ-1600 alırım daha iyi oda 62 tl.

Alınmaz tabi. Fiyatlar uçuk ama Amazon.com 80 dolar kadar tax koyuyor ürüne (ürün bedeli ve kargoya ilaveten). Neden böyle yaptılar anlamadım. TR gümrük olayı ile alakalı kesin tax olayı. TR'den alacaksan bu parayı seve seve öde diyorlar.
BSC Misafiri - 23.2.2012 15:28:50 0
Steelseries Siberia v2 gibi bir ürün varken bunları kim ne yapsın.
DH Misafiri - 23.2.2012 15:22:31 +2
Sanalmarketim.com da 438 tl alınmaz.HQ-1600 alırım daha iyi oda 62 tl.
Queen Hentai - 23.2.2012 15:09:26 0
OMG !!!

http://www.sanalmarketim.com/urun/adf88f7b941773728a3eef06cb543fc4

--------

Ayrıca Amazon.com'dan vergisi ile 295 dolara geliyor bu da bugünün dolar kuru ile 520 TL yapıyor. Yuh anasını satayım bu nedir böyle.
syesil - 23.2.2012 15:06:53 0
Bende Alpha var ve gayet başarılı bence.omega ile iç parçalarında aynı olduğunu düşünoyurum.biri kablolu malzeme kalite farkı biri kablosuz +malzemede caf caf...
Queen Hentai - 23.2.2012 14:34:29 0
Tactic 3D Omega'yı satan bir türk sitesi varmı arkadaşlar ?

Nereden alabiliriz ? (Amazon'da vardır ama gümrükte sorun çıkar kesin)
E_Aydin35 - 23.2.2012 14:32:14 0
Ürün güzel sağlam,3D dineleme,mikrofon esnek çok iyi birürün darbelere baya dayanıklı incelemede güzel olmu.:)
Al Swearengen - 23.2.2012 14:11:27 0
alpha ve omega kulaklıkları ve ses kartını önceden incelemiştiniz zaten.Başka markaların incelemesini de bekliyoruz
34istanbul34 - 23.2.2012 13:35:50 0
Yaw adamlar iki kulaklık hakkında sıkılmadan 26 dk konuşmuşlar yaw :S helal olsun valla
createemir - 23.2.2012 13:32:40 0
Mesut gülünce sesin çok değişiyo
gacvokem - 23.2.2012 11:14:54 0
creativ ve bir çok marka kulaklık kulanan biri olarak , en iyi oyuncu kulaklığının steel series 7h usb 7.1 olduğunu belirtmeliyim. bu arada güzel inceleme teşekkürler
peters - 23.2.2012 10:23:18 0
İlk tanıtılan kulaklık çok güzel.Hem kablosuz hem ışıklı hemde mikrofonu çıkarılabiliyr.Ama pahalı dedikleri kulaklık 5+1 de olabilirdi.Ses kartıda ilgimi çekti oyuncunun bulundurması gereken aksesuvarlardan biri olduğunu düşünüyorum ama üzerinde birazdaha çalışılabilir mesela giriş portları zenginleştirilebilir.Emeğinize sağlık.
armide - 23.2.2012 02:02:09 0
hocam ps vita elinize ne zaman geçecek inceleme ne zaman bi bilgi verin allah aşkına
By_e - 23.2.2012 01:17:44 +20
Arkadaşlar merhaba,

"Gıcık komşu" lafıma takılanlar olmuş. Fakat ben onu şaka maksatlı söyledim yoksa ne öyle bir şey yaparım, ne de öyle bir şey yapılmasını isterim. Yanlış anlaşılma olmasın, spontane konuşma esnasında ağzımdan çıkan küçük bir sözcüktü. :)

Herkese iyi geceler,
BSC Misafiri - 23.2.2012 00:52:24 +2
Steelseries ve razerden şaşmam.
mersinaki - 23.2.2012 00:46:19 +2
Tv kanalı olsa hakkaten süper olurdu tivibunun ginx oyun kanalı var biliyorsunuz neden bizim bir kanalımız olmasın onlarca gereksiz kanal var.Eğlence sektörü açısından oyunlar önemli umarım ilerde buna el atarlar.
venom.X - 23.2.2012 00:34:11 0
oyuncu ekipmanı incelemesi birden sevindim :D :D
kadir1974 - 23.2.2012 00:28:44 0
Cok guzel inceleme olmus elinize saglik . Acaba bu
Creative Sound Blaster Tactic3D Omega bu asagidaki kulakliklara gore ne kadar daha iyi

beyerdynamic MMX 300 Digital Premium Gaming Headset

Sennheiser PC 360
Queen Hentai - 23.2.2012 00:24:54 0
Tactic 3D Omega'yı ben de beğendim diyebilirim.

PC'de denemek lazım özellikle FPS oyunlarında oldukça iyi bir deneyim olur herhalde.

İnceleme için teşekkürler.
Elektrikçiler - 23.2.2012 00:16:10 0
Güzeldi.
kamalak - 23.2.2012 00:14:38 0
alıntı:

Orijinalden alıntı: maliahmet

video güzel g930 siparişte bakalım g930 dediğiniz kadar varmıymış bu arada ilk yoruma katılıyorum

hocam g930 u nerden sipariş ettiniz ve kaça geliyor?
BSC Misafiri - 23.2.2012 00:11:27 +1
dolby home theater ne zaman 3d oldu haberimiz mi yok?
ObjektifEye - 23.2.2012 00:01:44 +11
İşi büyütme adına haftalık yada aylık teknoloji dergisimi çıkartsanız hediyeli felan ben alırdım yani :)
Anaconda_Kenan - 22.2.2012 23:57:07 -2
kulaklık şart ya. pazardan aldığım 5liralık kulaklıklar işimi görüyor.
maliahmet - 22.2.2012 23:53:47 0
video güzel g930 siparişte bakalım g930 dediğiniz kadar varmıymış bu arada ilk yoruma katılıyorum
robocop06 - 22.2.2012 23:46:39 0
Süpersiniz ya :)
akakiakakiyevic - 22.2.2012 23:34:13 +3
tv yayını yapsanız oldukça iyi reyting alacağınızdan eminim:) ürünleri sohbet havasında incelediğiniz için teşekkurler.
artcraft35 - 22.2.2012 23:31:45 0
kablosuz mikrofon kısmını anlamadım, niye bir mikrofon fiyatı bu kadar etkiliyormuş?
Duygusal Piskopat - 22.2.2012 23:31:23 0
Bu saatte haber yapan editörler. :)) Vallahi bravo :D
BSC Misafiri - 22.2.2012 23:27:46 -6
Kısa olmuş video. 45 dakikadan az olmamalı bence ama yinede teşekkürler.
[A]narchy - 22.2.2012 23:12:59 +2
bsc misafirlerinden sonra dh misafirleri çıktı başımıza ilk mesajcı gençlik
DH Misafiri - 22.2.2012 23:10:53 -41
valla ilk mesajı ben atamb bari ilk ben izledim harikaa ı love mesut erdinçç
DH Misafiri - 22.2.2012 23:10:49 -1
"Gıcık komşu" sözü dikkatimi çekti kimseyi rahatsız etmek gibi bir hakkımız olmadığını düşünüyorum
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

BSC KÜNYESİ
Bölüm Sonu Canavarı ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
426 kişi bu oyunu takip ediyor.
URL
EMBED