Riot Games, Korona Virüsü Nedeniyle MSI 2020 Planlarını Erteledi CCP Games Corona Virüsü Sebebiyle EVE Fanfest 2020 Etkinliğini İptal Etti

Black Desert Online Bu Hafta Sonu Steam'de Oynaması Ücretsiz

27.02.2020 21:46 - Gazali Çetinkaya

 
Pearl Abyss, açık dünya MMORPG oyunu Black Desert Online'ın bu hafta sonu boyunca Steam'de oynaması ücretsiz olduğunu duyurdu.

Bugünden itibaren 2 Mart 18:00'a kadar oyunu ücretsiz olarak oynayabilirsiniz. Eğer oyunu ilk defa oynuyorsanız Black Desert temel paketi size kalıcı olarak ücretsiz sunuluyor.

Temel paket dışındaki paketlerde de indirim mevcut.

Ayrıca 26 Şubat güncellemesiyle TRI(III) Derece Boss Ekipmanı ve benzer değere sahip 7 tür Zalim Boss Ekipmanı elde etme imkanı sunan bir etkinlik eklendi. Boss Ekipmanı veya TRI(III) Derece ekipmanı olmayan oyuncular bu etkinlik aracılığıyla ekipman elde edebilecekleri yeni maceralara atılırken, zaten bir ekipmana sahip olan oyuncular ise NPC dükkanına satış yaptıktan sonra toplam 1 Milyar Gümüş Para elde edebilecekleri altın bir fırsat yakalayacaklar.

Tweet
Black Desert Black Desert Online Pearl Abyss MMO F2P RPG Black Desert Black Desert Online Pearl Abyss MMO F2P RPG
Riot Games, Korona Virüsü Nedeniyle MSI 2020 Planlarını Erteledi Paylaş CCP Games Corona Virüsü Sebebiyle EVE Fanfest 2020 Etkinliğini İptal Etti
YORUMLAR 1
YildirimBuyucusu - 27.2.2020 23:40:17 +1
Bu hamle ekstra oyuncu getirir mi bilemem ama getirebilir. Oyunu denemek isteyenler en azından temel pakete sahip olabilecekler ve deneyebilecekler. Beğenirlerse devam edeceklerdir. Ancak temel paketin fiyatı zaten çok uygundu.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

BSC KÜNYESİ
Black Desert Online
+ TAKİBE
AL
28 kişi bu oyunu takip ediyor.