League of Legends 2021 Dünya Şampiyonası Finali Belli Oldu! Red Bull Solo Q’da 2021’in En İyisi Belli Oldu

League of Legends 2021 Dünya Şampiyonu Edward Gaming!

07.11.2021 12:35 - Hamit Can Sayılgan

 
     League of Legends 2021 Dünya Şampiyonu Edward Gaming oldu! Edward Gaming rakibi DWG KIA takımını 3-2 mağlup ederek Worlds 2021'de şampiyonluğa ulaştı.
 
 
 
     Dünyanın en iyi League of Legends takımlarının mücadele ettiği Worlds 2021 sona erdi. İzlanda’nın başkenti Reykjavik’te düzenlenen şampiyona 5 Ekim tarihinde başladı. Yaklaşık bir ay süren maraton 6 Kasım tarihinde Çin temsilcisi Edward Gaming ve Kore temsilcisi DWG KIA’yı karşı karşıya getiren final mücadelesi ile tamamlandı.    
 
Çin temsilcisi, Edward Gaming ilk defa Worlds finalinde yer aldı.
 
     5 maçlık seri formatında gerçekleşen Worlds 2021 büyük finalinde, serinin ilk galibiyetini Edward Gaming aldı. Ardından peş peşe 2 galibiyet elde etmeyi başaran DWG KIA durumu 2-1'e getirdi. Edward Gaming için dönüm noktası ise 4. karşılaşma oldu. 4. karşılaşmayı galibiyetle tamamlayan Edward Gaming seride durumu 2-2 yaptı. Kupanın sahibini belirleyecek olan serinin 5. maçına Edward Gaming hızlı bir başlangıç yaptı. Oyunun kontrolünü ele geçiren Edward Gaming, 43 dakikada mücadeleyi kazanarak şampiyonluğa ulaştı. Edward Gaming’in Koreli oyuncusu Scout, LoLespor tarafından belirlenen jürinin oylarıyla Oppo En Değerli Oyuncu Ödülü'ne layık görüldü.

Tweet
league of legends riot games pc rts mmo
League of Legends 2021 Dünya Şampiyonası Finali Belli Oldu! Paylaş Red Bull Solo Q’da 2021’in En İyisi Belli Oldu
YORUM YAZ 0
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

BSC KÜNYESİ
League of Legends
+ TAKİBE
AL
43 kişi bu oyunu takip ediyor.