Zula Süper Lig 4. Sezon Şampiyonu Galatasaray Espor Oldu! ESL One Hamburg 2019 Turnuvasının Şampiyonu TNC Predator Oldu!

Tecrübeli Blizzard Geliştiricileri Dustin Browder, Eric Dodds ve Jason Chayes Şirketten Ayrıldı

31.10.2019 09:31 - Gazali Çetinkaya

 
Üç tecrübeli Blizzard Entertainment geliştiricisi Dustin Browder (Heroes of the Storm yönetmeni, StarCraft II baş tasarımcısı), Eric Dodds (Hearthstone yönetmeni) ve Jason Chayes (Hearthstone prodüksiyon yönetmeni) şirketten ayrıldı.
 
Blizzard Entertainment, Kotaku'ya yaptığı açıklamayla bu üç ismin birkaç ay önce ayrıldığını doğruladı:
 
"Evet. Eric, Dustin ve Jason birkaç ay önce Blizzard'dan ayrılma kararı aldı. Üçü de Blizzard ailesinin bir üyesiydi ve hep öyle kalacaklar. Yıllar boyunca onlarla çalışmaktan büyük keyif aldık ve gelecekte onlar için her şeyin en iyisini diliyoruz. Ayrıca belirtmek istiyoruz ki Blizzard oyunlarının geliştirilmesi her zaman yetenekli ve uzun süredir devam eden ekip arkadaşları arasındaki işbirlikçi çabadan ortaya çıkmıştır."
 
Ek olarak, eski Xbox kurumsal başkan yardımcısı Mike Ybarra 4 Kasım itibarıyla Blizzard Entertainment'a başkan yardımcısı ve genel müdür olarak katılacak.

Kaynak PC Gamer
Tweet
blizzard dota blizzard dota starcraft blizzard all-stars blizzard allstars heroes of the storm
Zula Süper Lig 4. Sezon Şampiyonu Galatasaray Espor Oldu! Paylaş ESL One Hamburg 2019 Turnuvasının Şampiyonu TNC Predator Oldu!
YORUM YAZ 0
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

BSC KÜNYESİ
Heroes of the Storm
+ TAKİBE
AL
18 kişi bu oyunu takip ediyor.