Metin2'ye Babil Hazineleri Dark Passage, 2018 League of Legends Kadrosunu Duyurdu

War Thunder'ın 1.75 Güncellemesi La Résistance Yayınlandı

20.12.2017 19:13 - Tunahan Safdır



     War Thunder'ın La Résistance isimli 1.75 güncellemesi oyuncularla buluştu.

     Fransız kara araçları bu güncelleme ile oyuna eklendi ve kapalı testine yine bu güncelleme ile başlandı. Oyuncular bazı kolay görevleri tamamlayarak yada Fransız zırhlı araçlarını içeren erken erişim paketlerini alarak test aşamasına erişebilecekler. Ayrıca bu güncellemeyle War Thunder'a bir düzineden fazla yeni uçak geliyor. Bunlardan bazıları Sovyet Yak-2, Yak-4 Britanya'dan Whirlwind Mk.I, ayrıca savaş sornası dönemden F3D1 Skyknight donanma avcısı ve yeni en tepe seviye Japon jeti F-86F-40.

     Karışık savaşlar için, "Maginot Hattı" olarak bilinen, Fransızlar'ın yoğun bir şekilde takviye ettiği, korunganlarla ve müstahkem mevzilerle doldurduğu savunma hattı oyuna gelen konumlardan biri. Diğer konum ise "Orta Doğu" konumu. Bu konum aslında bu yılın 1 Nisan şakası etkinliğinde oyuna eklenmişti. Şimdi yeniden düzenlenmiş ve iyileştirilmiş şekilde tekrar oyuncuların karşısına çıkıyor. Bu yeni konumda oyuncular Orta Doğu'nun sıcak kumlarında bulunan şehrin yıkıntıları ve Petrol Rafinerisi için savaşacaklar.

     Diğer yandan otomatik kamuflaj seçme seçeneği oyuna eklendi. Kamuflaj haritanın durumuna göre (şehir, çöl, kış, vb.) seçilebilecek. Uygun kamuflaj yoksa standart kamuflaj kullanılacak.

     Basitleştirilmiş modda çevreyi izlemek için yalnızca bir hedef seçip “Gözcü” tuşuna basmanız yeterli olacak. Bu işlemden sonra bütün takım arkadaşlarınız için 30 saniyeliğine bir düşman işaretçisi gösterilecek. Gerçekçi modda ise dürbününüzü yada nişancı görüşünü kullanmanız gerekecek. Nişangahınızı düşmanın üzerine tutup "Gözcü" tuşuna bastıktan sonra düşman aracının üzerinde 30 saniyeliğine güncellenen bir işaretçi oluşacak.

     Ayrıca seviye II-V arası hafif araçlar artık araştırmak için ekstra modüllere sahip olacaklar. Bunlardan ilki hava Saldırısı. Basitleştirişmiş modda bu özellik takım arkadaşlarınız tarafından başlatılmış herhangi bir hava saldırısı etkinliğine katılma olanağı verecek. Üstelik avcı uçağı kullanmak zorunda değilseniz, saldırıyı başlatan takım arkadaşınız bombacı bile seçmiş olsa, taarruz uçağı yada bombacı tercih edebileceksiniz. Düşmanınızda ekstra bir avcı alma hakkına sahip olacak.

     İyileştirilmiş optik nişangahlar ile bütün modlarda düşmanı işaretleme mesafesi de %30 artıyor. War Thunder dünyasına girmek için buradan kayıt olabilir ve bu mücadelede yerinizi alabilirsiniz. Ayrıca 1.75 güncellemesine dair detaylı bilgiye bu adresten ulaşabilir ve tanıtım videosunu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

Kaynak warthunder
Tweet
war thunder pc ps4 gaijin entertainment 2. dünya savaşı oyun mmo savaş oyunu
Metin2'ye Babil Hazineleri Paylaş Dark Passage, 2018 League of Legends Kadrosunu Duyurdu
YORUMLAR 1
Donatn - 20.12.2017 19:58:59 +1
Böyle reklamlara gerek yok.Oyunu Tier 3 e kadar oynanabilir yapıp sonra para harcamassan ki para harcasan bile olmuyor.Ölümcül bir puanlama sistemine sokma.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

BSC KÜNYESİ
War Thunder
+ TAKİBE
AL
8 kişi bu oyunu takip ediyor.