League Of Legends, Kar Savaşı RURF Modu Aktifleştirildi War Thunder'ın 1.75 Güncellemesi La Résistance Yayınlandı

Metin2'ye Babil Hazineleri

20.12.2017 19:07 - Tunahan Safdır


     Metin2'nin hazine avcıları için yeni bir etkinlik duyurusu yapıldı.

     Buna göre 18 Aralık itibariyle başlayan etkinlik kapsamında oyun dükkanında Grifon pet Griffy, bonuslara sahip Nogaj, ritüel taşları, renkli ejderha sandığı, mamut bineği ve silah görünümü gibi bonuslar oyuncuları bekliyor olacak. Etkinliğin dikkat çeken öğesi ise Adamant sandığı. Tabi onu kazanmak da kolay değil. Babil hazinenizi adım adım en üst basamağa yükselttikten sonra karşınıza çıkan Adamant sandığı için elinizdekileri bir kez daha yükseltmeniz gerekiyor. Tabi bu işler sırasında hazinenin yok olma riski de bulunuyor. Tabi yine de bu kötü son anlamına gelmeyecek. Bulunduğunuz basamağın ödülünü her halükarda alabileceksiniz. Hatta şanslı kullanıcılar ikinci bir mühürlü Adamant sandığı bile kazanabilecek.

     18 Aralık'ta başlayan etkinlik 4 Ocak 2018 itibariyle sonlanacak. Bu nedenle elinizdeki sandıkları bu tarihe kadar açmanız gerekmekte. Metin2 dünyasına giriş yapmak ve babil hazinelerinin peşinden gitmek için buradan kayıt olabilirsiniz.
 

Kaynak metin2
Tweet
Metin2 Gameforge Ymir Entertainment PC MMO
League Of Legends, Kar Savaşı RURF Modu Aktifleştirildi Paylaş War Thunder'ın 1.75 Güncellemesi La Résistance Yayınlandı
YORUM YAZ 0
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

BSC KÜNYESİ
Metin2