Warcraft, Gişedeki Satışları ile En İyi Oyun Filmi Olmayı Başardı World of Tanks Turnuvası ile Gamescom'da Yer Alma Fırsatı

Civilization VI için 12 Dakikalık Bir Oynanış Videosu Paylaşıldı

24.06.2016 07:54 - Gazali Çetinkaya

   Firaxis Games tarafından geliştirilen Civilization VI için yeni bir oynanış videosu paylaşıldı. 12 dakika uzunluğunda olan bu videoda oyunun mekaniklerine, savaş sistemine ve yerleşim yerlerine yakından göz atıyoruz.
 
   Sean Bean tarafından anlatılan Civilization VI'nın oynanış videosuna hemen aşağıdan ulaşabilirsiniz. İyi seyirler. 
 
 
 
   Civilization VI, 21 Ekim 2016 tarihinde PC için çıkış yapacak.

Tweet
Strateji Firaxis Civilization VI
Warcraft, Gişedeki Satışları ile En İyi Oyun Filmi Olmayı Başardı Paylaş World of Tanks Turnuvası ile Gamescom'da Yer Alma Fırsatı
YORUMLAR 14
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.
A.F.Y.D - 30.6.2016 13:45:58 0
bu da klanların geliştirilmiş versiyonu gibi
agathadaemonn - 26.6.2016 14:39:21 0
Ya abi şu tarz bir oyunda krallığını/imparatorluğunu kurduktan sonra kralın TPS açısına geçip halka seslenemedikten sonra, kalkıp ordumuzu atın tepesinden yönetip, kılıcımızı kaldırıp saldırıya geçiremedikten sonra hiçbir keyfi yok bana göre artık. Yani bu istediklerim çok mu zor? Ya da uygun mu değil bu tarz bir oyuna bilemiyorum ama, yapsalar efsane olmaz mıydı?
dejurerak - 26.6.2016 13:04:38 0
grafikler hiç güzel değil. Daha gerçekçi olmasını beklerken clash of clans ya da fat queen gibi bir grafik motoru tercih edilmesi bende büyük hayal kırıklığına neden oldu. Hiç bir birim gerçeklerine benzer modellenmemiş. Oyuncakmış gibi duruyorlar.
Ayrıca şehre tıklanmadan zoom yapılarak yapıların ayrıntılarını görmeyi beklerken maket gibi duran yapılar gözüne sokulmaya çalışılmış. Civ1 den beri oynayan biri olarak bu oyunu da kesinlikle oynayacağım ama bu fiyata değil. Beklerim 1 sene gerekirse indirimde alır oynarım. Civ5 zaten zirve yapmış bir oyun. Civ6'da öyle grafikte gerileme ve oynanışta çok da bir fark yok. İndirim bekleyin derim arkadaşlar.
Guest-D5AEB5773 - 26.6.2016 01:12:52 0
Grafikleri clash of clans tarzı oyunları çok anımsatıyor
Sean john - 25.6.2016 21:28:57 0
yeni grafikleri pek sevmedim ama genel olarak iyi duruyor ama kesinlikle 180 tl etmez bu fiyatlar çok artmaya başladı steamde
Yûiji - 24.6.2016 17:35:48 0
Ne kadar bu oyunu çok iyi oynayamasam da her zaman hayranlık duymuş ve oynamışımdır. Acayip ilgimi çekiyor. Keşke param olsa da alsam sırf destek için. Harika iş yapıyorlar. Civ3'ü kaç defa oynadım sayısını hatırlamıyorum. Şimdi bu video beni deli heyecanlandırdı. Mutlaka oynayacağım.
TodorovX - 24.6.2016 13:56:54 +1
Acaba bizim ülkemizde orjinal oyun satışı ne kadar düşük de kimse götünü kaldırıp bir de türkçe dil desteği koyalım demiyor. Almam arkadaş. Yıllarca illegal bir şekilde yüzlerce oyun indirdim. Son birkaç yıldır ise orjinaline param yetiyorsa aldım yoksa indirimi bekledim hatta eskiden illegal indirip oynadıklarımı bile param oldukça gücüm yettikçe satın almaya çalışıyorum sırf ülkede ki satış artsın dil desteği gelsin diye. Acaba bir türkçe çeviri ekibi kurmak çok mu maliyetli? Zamanında oyun çeviri gibi bir ekip bunu ücretsiz yapabiliyorken böyle firmalar neden es geçer? Hiç mi piyasa araştırması yapmıyorsunuz? Ben eminim oyun türkçe olsa sizin çeviriye harcayacağınız maliyetten fazlasını kazandıracak kadar oyunu alacak insan var burda. Almam arkadaş. Strateji oyunlarını severim. Ama bunu almam. Ben Crysiste uzaylı teması var diye ön yargılı baktım oyuna. Ama sırf türkçe dil desteği var diye. Satın aldım. Sonuç: Bayılarak oynadığım 3 tane muhteşem oyuna sahip oldum. Biraz kafa çalıştırın kafa. Bende işletme okuyorum. Herşeyi kâr elde etmek için yapmaz firmalar.
enoiciyiz - 24.6.2016 13:54:12 +1
Grafikleri bence olmamış.Civilization u çok seven biri olarak bu oyuna 50 tl den fazla para vermem.
BSC Misafiri - 24.6.2016 13:16:18 +1
İlginç, ölmedi...
wizimm - 24.6.2016 13:00:50 0
ne kadar da özlemişim sean bean i :(
oguzyilmaz - 24.6.2016 12:21:34 0
Hadi lan daha almam bu oyunu aldim dlcai cikti herkes dlc aldi beni oyuna almiyorlar
BSC Misafiri - 24.6.2016 12:10:26 +1
1.oyun grafik paleti hiç hoş değil 2. oyun değil 180 100 tl bile etmez
wahsikunduz - 24.6.2016 10:44:43 0
Türkçe olsa bile zor o fiyata. fanatiklerini ayrı tutuyorum.
LordOfKing09 - 24.6.2016 08:50:43 +1
Güzel oyun da 180tl vermeye değer mi ? Tatrtışılır
  • 1
  • 2
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

BSC KÜNYESİ
Civilization VI
+ TAKİBE
AL
2 kişi bu oyunu takip ediyor.
POPÜLER HABERLER - BU HAFTA
EN ÇOK YORUMLANAN HABERLER - BU HAFTA