Warcraft, Gişedeki Satışları ile En İyi Oyun Filmi Olmayı Başardı Gul'dan'ın Hikayesi Etkileyici Bir Video ile Paylaşıldı

World of Tanks Turnuvası ile Gamescom'da Yer Alma Fırsatı

29.06.2016 15:59 - Gazali Çetinkaya

 
   Wargaming bugün yaptığı açıklamayla oyuncu topluluklarına yönelik “World of Tanks Avrupa Şampiyonasını” duyurdu.
 
   Şampiyonada toplamda 35 ülke, tüm Avrupa’nın en iyi World of Tanks takımı olduğunu kanıtlama fırsatı bulacak. Üstelik turnuvaya katılmak için profesyonel sporcu olmanıza da gerek yok. Sadece sıkı bir World of Tanks oyuncusu olmanız yeterli.
 
   Üç kişilik takımların 6. seviye tanklarla karşı karşıya geleceği maçlarda, Türk oyuncuları önce Türkiye’nin daha sonra da Avrupa’nın en iyi oyuncu takımı olduğunu kanıtlama fırsatı bekliyor. İlk iki etabı çevrimiçi gerçekleşecek turnuvanın en iyi dört takımı ise her yıl Almanya’nın Köln şehrinde gerçekleşen ve dünyanın en önemli oyun fuarlarından biri olan Gamescom’da finallerde yarışma fırsatı elde edecek. 20 Ağustos’ta Gamescom bünyesinde düzenlenecek finallerde, Avrupa’nın en iyi oyuncu takımını Alienware sistem bekliyor. Almanya’ya gidiş ve orada kalış masrafları ise Wargaming tarafından karşılanacak.
 
   Wargaming yetkilileri sadece finalde yarışılacak oyuncuların değil, turnuvanın her etabında başarılı olacak oyunculara yönelik hediyeler olduğunun altını çiziyorlar. Üstelik bu ödüller siz turnuvada ilerledikçe daha da cazip bir hal alacak. Yarışmanın her aşamasında, Premium hesap, sarf malzemeleri, kişisel yedekler, Premium tanklar ve çuval dolusu oyun içi altın elde etme fırsatınız var. 
 
   Turnuva ile ilgili daha fazla bilgiye buradan üç kişilik takımınızı kurarak buradaki  adreste yer alan haritada Türkiye’nin üzerine tıklayarak da kaydınızı hemen yaptırabilirsiniz. 

Tweet
Wargaming.net PC Xbox One PS4 Strateji World of Tanks mmo f2p
Warcraft, Gişedeki Satışları ile En İyi Oyun Filmi Olmayı Başardı Paylaş Gul'dan'ın Hikayesi Etkileyici Bir Video ile Paylaşıldı
YORUMLAR 3
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.
A.F.Y.D - 3.7.2016 16:49:14 0
Pek ilginç gelmiyor bu oyunlar bana, sevenleri de anlamış değilim...
cenkakay08 - 30.6.2016 00:41:45 0
alıntı:

Orjinalden alıntı: SentnieL

F2p oyundan uzak durun sadece wot değil f2p oyunların hepsi para tuzağı.


dota 2 hariç
WHITE_Wolf - 29.6.2016 16:26:16 0
F2p oyundan uzak durun sadece wot değil f2p oyunların hepsi para tuzağı.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

BSC KÜNYESİ
World of Tanks ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
14 kişi bu oyunu takip ediyor.