Westwood Kurucularına "Endüstrinin Simgesi" Ödülü Tom Clancy's EndWar Online'ın Açık Betası Başladı

Fallout 4'te Denizin Altında Bizi Ne Bekliyor?

02.12.2015 21:34 - Berkay Öztürk


     Fallout 4'ün geçtiği Boston'ın çorak topraklarında henüz keşfedilmeyi bekleyen binlerce sır olduğundan şüphe yok. Oyuncular için bu tür sırları bulmak ise çok büyük bir zevk. Ancak daha heyecan verici bir şey var ise, o da oyun içerisinde geliştiricilerin bile henüz keşfedilmesini istemediği şeyler bulmak. 
 
     Tam da bu söylediğimiz bir Fallout 4 oyuncusunun başına geldi. Bir akıncı kampını temizlerken yanlışlıkla Fallout 4'ün engin denizinin dibini boyladı. Ancak çoğu oyuncunun aksine denizden çıkmaya çalışmak yerine denizin altını keşfetmeye koyuldu. Çok da iyi yaptı!
 
     Nükleer kıyametin perişan ettiği topraklardan kaçıp, su altında canlılığını devam ettiren bitkiler arasında ilerlerken gördüğü gizemli yapı FiveStarFacial adlı oyuncuyu epey şaşırtmış.
 
     Söz konusu yapı, büyük bronz bir dış cepheden ibaret. Bir çeşit pompalama ya da su arıtma merkezine benziyor. Binanın üzerinde bir çalışma ışığı var ve içeri girilemiyor. Böylesine bir yer insanı haliyle merak içerisinde bırakıyor. Bethasda böyle bir yapıyı sadece eğlence için mi oraya koydu? Neden başka bir yer değil de, özellikle bu akıncı kampının hemen altı. Yoksa Bethesda'nın gelecek zamanlar için düşündüğü bir su altı temalı içerik paketi mi var? 
 
     Eğer hatırlarsanız, Kasım ayının başlarında başka bir oyuncu henüz kullanılmamış bir zıpkın bulmuştu ve ateşlediğinizde zıpkından ve düşmandan baloncuk animasyonu çıkıyordu. Bu yüzden Bethesda'nın bir su altı içeriği hazırladığı iddialarını güçlendiriyor bu keşif. Bakalım ilerleyen zamanlarda konu ile ilgili ne tür gelişmeler ortaya çıkacak. 
 
Fallout 4 10 Kasım'da PC, PS4 ve Xbox One için çıkışını gerçekleştirmiş, ilk üç günde sadece online olarak 2 milyondan fazla satmıştı. 
 
 

EKRAN GÖRÜNTÜLERİ Bu haber ile ilişkili
Kaynak GameSpot
Tweet
Fallout Fallout 4 RPG Aksiyon Açık Dünya PS4 Xbox One PC
Westwood Kurucularına "Endüstrinin Simgesi" Ödülü Paylaş Tom Clancy's EndWar Online'ın Açık Betası Başladı
YORUMLAR 6
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.
Rachsuchtig - 3.12.2015 12:23:02 0
Oyunun kodlarında gizlenmiş zıpkın bulunmuştu birkaç hafta önce şimdi denizaltında bir şehir/yapı büyük bir ihtimalle gelecek olan Hikaye DLC'si ile alakalı
Zarbo257 - 2.12.2015 22:52:19 +3
İlk defa Fallout oynuyorum direk 4'den giriş yaptım seriye ya ben hayatımda bu kadar devasa bi oyun görmedim yapacak o kadar şey var ki herhalde 1 yılda anca bitiririm gibi geliyor.Dedikleri kadar varmış cidden daha önce başlamadığıma pişman oldum
TheHobits67 - 2.12.2015 22:05:55 0
Oyunu bitirdik DLC bekliyoruz. Hadi bakalım :)
Patren - 2.12.2015 22:04:05 0
gelecek dlclerden biri olabilir büyük ihtimal new vegasda da blood money girişide öyledi galiba
ultralisan - 2.12.2015 21:47:17 +1
Bethesda trollemiş bence
EnemyDestroyeD - 2.12.2015 21:42:55 0
vaov
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

BSC KÜNYESİ
Fallout 4
+ TAKİBE
AL
59 kişi bu oyunu takip ediyor.